ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Polemiko-naytiko-askhsh
Φωτό: ΑΠΕ

Συνεκπαίδευση ναυτικών μονάδων Ελλάδας - Γερμανίας στο Αιγαίο

Η συνεκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και συνέβαλε στην προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας.

Συνεκπαίδευση PASSEX (Passing Exercise) της φρεγάτας «Κουντουριώτης» με τη γερμανική φρεγάτα FGS LUBECK διεξήχθη στη θαλάσσια περιοχή του Κεντρικού Αιγαίου.

Όπως ανακοινώθηκε, η συνεκπαίδευση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Ιουλίου. Κατά την διάρκεια του PASSEX, εκτελέστηκαν αντικείμενα πολέμου επιφανείας, επικοινωνιών, σύνθεσης και ανταλλαγής τακτικής εικόνας περιοχής και προχωρητικοί ελιγμοί.

Η συνεκπαίδευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και συνέβαλε στην προαγωγή του επιπέδου της επιχειρησιακής ετοιμότητας, μαχητικής ικανότητας και συνεργασίας των συμμετεχόντων σε διμερές και συμμαχικό πλαίσιο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nikos Dendias, Ypourgeio Amynas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον θάνατο του επισμηναγού Ε. Κωστέα

Ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ότι η Πατρίδα θα μείνει δίπλα στην οικογένεια του πιλότου, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια του. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από επιτροπή εμπειρογνωμόνων.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στον κρατικό μηχανισμό εν όψει της κακοκαιρίας Elias

Σε επιφυλακή Πυροσβεστική και Ένοπλες Δυνάμεις καθώς η Θεσσαλία κινδυνεύει να πληγεί από νέο κύμα κακοκαιρίας. Ήδη βρίσκονται στην περιοχή και επιχειρούν 650 πυροσβέστες και 140 οχήματα ενώ θα ενισχυθούν σύντομα οι δυνάμεις.