ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστέλλονται τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Αθήνα λόγω πυρκαγιάς

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στην Αττική αναστέλλονται τα δρομολόγια Θεσσαλονίκη - Αθήνα. Αναλυτικά ποια δρομολόγια δεν θα γίνουν.

Με βάση τις μέχρι στιγμής εξελίξεις στην πυρκαγιά που πλήττει τη Βόρεια περιοχή της Αττικής και έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία κυκλοφορίας στο σιδηροδρομικό τμήμα Αθήνα (ΣΚΑ) - Οινόη, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά στις παρακάτω αναστολές δρομολογίων, για το Σάββατο 7 Αυγούστου:

ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ:

  • ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 52, 54, 56, 58
  • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ: 53, 55, 57, 59
  • ΑΘΗΝΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: 884
  • ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ: 885

      Επιπλέον, με βάση την ΠΝΠ που αφορά απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. αναστέλλει προσωρινά από σήμερα Σάββατο, και μέχρι νεωτέρας, τα δρομολόγια του τραίνου του Πηλίου (Μουτζούρης).

            Υπενθυμίζεται ότι τα δρομολόγια στο τμήμα Αθήνα - Χαλκίδα - Αθήνα τελούν υπό αναστολή, μέχρι νεωτέρας.

Κατάργηση δρομολογίων την Κυριακή

Με βάση τις εξελίξεις στην πυρκαγιά που πλήττει την Βόρεια περιοχή της Αττικής και έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία κυκλοφορίας στο σιδηροδρομικό τμήμα Αθήνα (ΣΚΑ) - Οινόη, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ υποχρεούται εκ νέου σε καταργήσεις δρομολογίων για την Κυριακή 8 Αυγούστου:

      ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ:

  •    ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: 52, 54, 56, 58
  •    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ: 53, 55, 57, 59
  •    ΑΘΗΝΑ - ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: 884
  •    ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΑΘΗΝΑ: 885

      Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511 ή να επισκεφθεί την ιστοσελίδα www.trainose.gr .

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

businessdaily-Sygkrousi-Trenon-Tempi-Hellenic-Train
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρευνα για τις συμβάσεις ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΕΡΓΟΣΕ και Hellenic Train

Η Αρχή για Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος θα ελέγξει διεξοδικά όσοι κατείχαν θέση ευθύνης στον ΟΣΕ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΕΡΓΟΣΕ και Hellenic Train και ήταν συμβαλλόμενοι στις επίμαχες συμβάσεις, όπως και οι εργολάβοι που ανέλαβαν την εκτέλεση των έργων και προμηθειών.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν κυκλοφορούν προαστιακός και τρένα, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

Οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο και τα μέσα σταθερής τροχιάς θα καταθέσουν σήμερα στον υπουργό Επικρατείας προτάσεις της για την επανεκκίνηση του Σιδηροδρόμου. Σειρά μέτρων παρουσίασε ο κ. Γεραπετρίτης για την αναδιοργάνωση των σιδηροδρόμων.
ose
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων λόγω στάσης εργασίας στη ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η διοίκηση της Hellenic Τrain έχει προσφύγει στη δικαιοσύνη για να ακυρωθούν οι στάσεις εργασίας που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι χωρίς να έχει λάβει ωστόσο ακόμα επίσημη απόφαση.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα τροποποιημένα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Κυριακή της Πρωτομαγιάς

Επισημαίνεται ότι για επιβάτες που ταξιδεύουν σε τραίνα με κράτηση θέσης ή λεωφορεία που έχουν καταργηθεί την 1η Μαΐου, μπορούν να ταξιδέψουν με το εισιτήριό τους στις 2 Μαΐου στο ίδιο τραίνο ή λεωφορείο και θέση.