ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Συλλυπητήρια της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για τον θάνατο του Κ. Μίχαλου

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών εκφράζει τα ειλικρινή βαθειά της συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), πληροφορήθηκε τον αδόκητο θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου, επί σειρά ετών διακεκριμένου Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίαση του:

Να εκφράσει τα ειλικρινή βαθειά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συνεργάτες του εκλιπόντος. Να καταθέσει στη μνήμη του αντί στεφάνου δωρεά στο παιδικό χωριό SOS.

Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος βρέθηκε νεκρός από ανακοπή  στο εργοστάσιό του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Κωνσταντίνος Μίχαλος εντοπίσθηκε από τη σύζυγό του, χωρίς τις αισθήσεις του στο γραφείο του στο Κρυονέρι και διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Νωρίτερα, οι διασώστες είχαν επιχειρήσει επί τουλάχιστον μισή ώρα να κάνουν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη, αλλά ο 61 ετών επιχειρηματίας δεν ανταποκρίθηκε.

Ήταν Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, και, από το 1988, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της βιομηχανικής – εξαγωγικής εταιρείας SWAN Α.Ε. που εδρεύει στο Κρυονέρι Αττικής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ