ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτό: ΑΠΕ

Ο ΙΣΑ καλεί τα μέλη του να προσφέρουν εθελοντικά στους πυρόπληκτους

Ο ΙΣΑ στέκεται δίπλα στους πυρόπληκτους και καλεί τα μέλη του να συνδράμουν όποιον πυρόπληκτο πολίτη έχει ανάγκη ιατρικές υπηρεσίες.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών καλεί τα μέλη του να συνδράμουν τους πυρόπληκτους πολίτες, προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους. Παράλληλα, θέτει το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στη διάθεση κάθε πολίτη που έχει ανάγκη ιατρικές υπηρεσίες.

Σημειώνεται ότι ο ΙΣΑ συμμετέχει με εθελοντές ιατρούς, στα ειδικά κλιμάκια της Περιφέρειας Αττικής στις πληγείσες περιοχές.

«Στη μεγάλη αυτή εθνική τραγωδία θέτουμε όλες τις δυνάμεις μας στη διάθεση των συμπολιτών μας που επλήγησαν από τον πύρινο εφιάλτη. Κανείς δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για την ανακούφιση και τη στήριξη των συμπολιτών μας», σχολίασε ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόσκληση για την ένταξη 700 ιατρών στο Μητρώο του Ε.Σ.Ι. του ΚΕ.Π.Α

«Η απόφασή μας αυτή, που έρχεται λίγους μήνες μετά την αύξηση κατά 50% των αμοιβών των ιατρών των ΚΕΠΑ, αποτελεί μέρος του ολοκληρωμένου σχεδίου μας για την αναβάθμιση και την εύρυθμη λειτουργία των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας» ανέφερε η κ. Μιχαηλίδου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτη καταδίκη για το Μάτι, δύο χρόνια στον τότε διοικητή Συντονιστικού

Το τριμελές πλημμελειοδικείο καταδίκασε σήμερα τον τότε διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων, Ιωάννη Φωστιέρη, σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή για την κατηγορία της κατάθεσης ψευδών στοιχείων στις εισαγγελικές αρχές.