ΓΔ: 1441.31 -0.51% Τζίρος: 53.32 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:33:11 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Ιδιαίτερα αυξημένη η κίνηση στην Αττική

Μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί οι οποίοι κινούνται αυτήν την ώρα σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης και των προβλημάτων που προκαλεί η «Βικτώρια».

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί, αφού υπάρχουν αυτή την ώρα κυκλοφοριακά προβλήματα, λόγω της έντονης βροχόπτωσης, σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στον Κηφισό, στη λεωφόρο Κηφισίας, στη Μεσογείων, στην Αλεξάνδρας, στην Ποσειδώνος -ιδιαίτερα από το ύψος του Ελληνικού έως τον Φλοίσβο- καθώς και στην Βασ. Σοφίας.

Σημειώνεται, ότι οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς για την κυκλοφορία στους δρόμους από το site της Ελληνικής Αστυνομίας (astynomia.gr).

Τι καιρό περιμένουμε στην Αττική

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές κυρίως τις απογευματινές ώρες περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kausonas-zesti-kairos
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τοπικές νεφώσεις και βαθμιαία ηλιοφάνεια με πτώση της θερμοκρασίας

Τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Τοπικά ισχυροί άνεμοι δυτικών διευθύνσεων. Αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αφρικανική σκόνη έχει κατακλύσει την ατμόσφαιρα των Χανίων

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας δήμου Χανίων, Μετεωρολόγος Μανόλης Λέκκας μιλάει για κορύφωση του φαινομένου απόψε, με τους Νοτιάδες που αναμένονται μέχρι το βράδυ να απελευθερώσουν την ατμόσφαιρα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεφώσεις, ασθενείς βροχές και αυξημένες συγκεντρώσεις Σαχαριανής σκόνης

Λασποβροχές κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις στα δυτικά. Νοτιοανατολικοί άνεμοι με εντάσεις έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Άνοδος της θερμοκρασίας.