ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Σε 33 ανήλθαν οι συλλήψεις χθες το βράδυ στα Εξάρχεια

Σε 33 ανήλθαν οι συλλήψεις για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Σε 33 ανήλθαν οι συλλήψεις για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην περιοχή των Εξαρχείων, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου, ενώ οι προσαγωγές έφτασαν τις 53, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από την αστυνομία, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Παράλληλα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί. 

Σημειώνεται, επίσης, ότι σε άλλες πόλεις προσήχθησαν συνολικά 31 άτομα για συμμετοχή σε επεισόδια. Ειδικότερα, 14 στη Θεσσαλονίκη, 10 στην Πάτρα και 7 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Επιχείρηση σε κτίριο στα Εξάρχεια

Εν τω μεταξύ, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά λίγο μετά τις 6 το πρωί στην πλατεία των Εξαρχείων.

Οπως μεταδίδει ο Ant1, οι αστυνομικές δυνάμεις, παρουσία εισαγγελέα, μπήκαν σε πολυκατοικία επί της οδού Στουρνάρη, στην οποία είχαν μπει και χθες το απόγευμα, προχωρώντας σε συλλήψεις και κατασχέσεις «πολεμοφοδίων», όπως μολότοφ, πέτρες και αντισφυξιογόνες μάσκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, ενώ η πλατεία των Εξαρχείων παραμένει αποκλεισμένη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ανδρόγυνο για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Στη κατοχή του ζευγαριού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 327 γραμμαρίων, που όπως διαπιστώθηκε είχαν παραλάβει νωρίτερα από υπαίθριο χώρο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.