ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις αύριο λόγω επίσκεψης του Πάπα

Δεν θα πραγματοποιθεί η προγραμματισμένη συγκέντρωση στο πάρκο Ελευθερίας από το Δίκτυο Υγειονομικών «κατά της υποχρεωτικότητας» και η συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος «κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού».

Απαγορεύτηκαν από την Αστυνομία για αύριο Σάββατο, σε μεγάλο μέρος του κέντρου της Αθήνας, όλες ο συγκεντρώσεις, και ειδικότερα οι προγραμματισμένες του Δικτύου Υγειονομικών στο Πάρκο Ελευθερίας και των αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα, λόγω της επίσημης επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου.

Τα μέτρα της Αστυνομίας στην Αθήνα

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΑΔΑ, αναφέρεται:

Με Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται κάθε υπαίθρια δημόσια συνάθροιση από ώρες 06:00 έως 22:00 του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου 2021, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς - λεωφόρους: Φειδιππίδου - Λ. Αλεξάνδρας - αριστερά 28ης Οκτωβρίου - δεξιά Ιουλιανού - αριστερά Αριστοτέλους - Σωκράτους - αριστερά Π. Τσαλδάρη - Πλατεία Ομονοίας - δεξιά Αθηνάς - Πλατεία Μοναστηρακίου - 'Αρεως - Διοσκούρου - Πρυτανεία - Τριπόδων - Σέλλευ - Λυσικράτους - Λ. Βασ. Αμαλίας - Λ.Βασ. Όλγας - Λ. Βασ. Κωνσταντίνου - δεξιά Σπύρου Μερκούρη - αριστερά Μιχαλακοπούλου - Λ. Μεσογείων έως Φειδιππίδου.

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην εν λόγω περιοχή, ενόψει της πραγματοποίησης στη Χώρα μας της επίσημης επίσκεψης της Αυτού Αγιότητας του Πάπα Φραγκίσκου και των προγραμματισμένων κινήσεων - επισκέψεων του στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, λαμβάνοντας υπόψη και τις εξαγγελθείσες συγκεντρώσεις, ήτοι α) συγκέντρωση στο πάρκο Ελευθερίας (σταθμός Μετρό ”Μέγαρο Μουσικής”) την 16:00 της 4-12-2021 από Δίκτυο Υγειονομικών «κατά της υποχρεωτικότητας» και β) συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος την 17:00 της 4-12-2021 «κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο 39χρονος για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Ο 39χρονος δράστης μεταφέρθηκε μετά την 1 το μεσημέρι στο ανακριτικό γραφείο, έχοντας επιδέσμους στο κεφάλι εξαιτίας, επιπόλαιων σύμφωνα με τους γιατρούς, τραυμάτων που επέφερε ο ίδιος στον εαυτό του μετά το έγκλημα.
elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Ελέγχονται όλοι ενδελεχώς και στο Αστυνομικό Τμήμα και στο «100»

«Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα», αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, «έχει απομακρυνθεί από την θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντικαταστάθηκαν ο διοικητής του ΑΤ και ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης

Η Κυριακή Γρίβα φέρεται να έλαβε την απάντηση «το περιπολικό δεν είναι ταξί κυρία μου» από τηλεφωνητή της ΕΛ.ΑΣ., λίγο πριν πέσει θύμα δολοφονίας. Ήταν εκείνη τη στιγμή που βγαίνοντας από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση.