ΓΔ: 2058.02 -2.07% Τζίρος: 243.33 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ελληνική αστυνομία περιπολικό
Φώτο: Shutterstock

Λύτρα ύψους 1 εκατ. ζητούν οι απαγωγείς του επιχειρηματία Γ. Κυπαρίσση

Ο επιχειρηματίας την ώρα που έπεσε θύμα αρπαγής, μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του με φίλο του, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή του, άκουσε τους δράστες.

Λύτρα ύψους περίπου 1.000.000 ευρώ φέρεται να ζητούν οι απαγωγείς του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης εταιρείας ανταλλακτικών αυτοκινήτων ήταν χθες το βράδυ στα Λιόσια. Σημειώνεται, ότι την εξαφάνιση στην αστυνομία δήλωσε φίλος του. Παράλληλα, η ΕΛΑΣ εξετάζει και το περιστατικό με ένα καμμένο αυτοκίνητο που έχει εντοπιστεί στη Δυτική Αττική.

Σημειώνεται, ότι ο επιχειρηματίας μόλις έφυγε από ταβέρνα στα Λιόσια, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στο Πικέρμι, εξαφανίστηκε, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκαν δύο καμμένα αυτοκίνητα στην περιοχή των Σπάτων.

Ο επιχειρηματίας την ώρα που έπεσε θύμα αρπαγής, μιλούσε στο κινητό τηλέφωνό του με φίλο του, ο οποίος, σύμφωνα με την κατάθεσή του, άκουσε τους δράστες. Η ΕΛΑΣ χειρίζεται την υπόθεση κάτω από άκρα μυστικότητα, όπως γίνεται, άλλωστε, διεθνώς σε αντίστοιχα περιστατικά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Η αστυνομική έρευνα που είναι σε εξέλιξη έχει επικεντρωθεί και στο σπίτι του Γιώργου Κυπαρίσση που βρίσκεται στο Ντράφι της Πεντέλης, όπου ερευνάται η περιοχή αλλά και οι κάμερες ασφαλείας από παρακείμενες οικίες, ενώ λαμβάνονται και καταθέσεις από μάρτυρες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ληστές άρπαξαν χρήματα, χρυσαφικά και πίνακα από σπίτια

Η αστυνομία εξιχνίασε τρεις διαρρήξεις σε Νεάπολη και Συκιές Θεσσαλονίκης, ταυτοποιώντας τρεις υπόπτους 29, 42 και 49 ετών. Οι κλοπές αφορούσαν πάνω από 40.000 ευρώ, 4.800 δολάρια, χρυσαφικά και έναν πίνακα.
Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Νεκρός 15χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ, δικογραφία σε 53χρονο

Ένας 15χρονος μαθητής διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρόδου το βράδυ της Κυριακής, μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε κατάστημα. Σε βάρος του 53χρονου ιδιοκτήτη σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ο μαθητής έλαβε τις πρώτες βοήθειες.