ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
xrimata, euro, money, cash
Φωτο: Shutterstock

Πρόστιμα ύψους 2.400 ευρώ για μη τήρηση των κανόνων κατά του κορονοϊού

Παράλληλα η Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) στο διάστημα 7 έως και 9 Ιανουαρίου επέβαλε πρόστιμα ύψους 5.500 ευρώ στην Αττική για παρεμπόριο.

Πρόστιμα συνολικού ύψους 2.400 ευρώ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση των κανόνων κατά του κορονοϊού επιβλήθηκαν από τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ) κατά τους ελέγχους των προηγούμενων τρίτων ημερών σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία ενώ επιβλήθηκαν και πρόστιμα συνολικού ύψους 5.500 ευρώ για παρεμπόριο κατά τους ελέγχους της προηγούμενης εβδομάδας στην Αττική.

Πιο συγκεκριμένα, από 7 Ιανουαρίου έως και 9 Ιανουαρίου 2022 (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) πραγματοποιήθηκαν από τη ΔΙΜΕΑ 85 έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, σε Αττική και Κεντρική Μακεδονία.

Επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους 2.400 ευρώ σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη τήρηση των προβλεπόμενων κανόνων ενώ για την αντιμετώπιση του παράνομου εμπορίου, από 3 έως 9 Ιανουαρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν συνολικά 70 έλεγχοι στην Αττική και βεβαιώθηκαν 7 παραβάσεις.

Επεβλήθησαν πρόστιμα συνολικού ύψους 5.500 ευρώ, για παραβάσεις των Κανόνων Διακίνησης και Εμπορίας Προϊόντων Υπηρεσιών (Κανόνες ΔΙΕΠΠΥ), και κατασχέθηκαν 654 τεμάχια απομιμητικών ειδών, τα οποία πωλούνταν από ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shop).

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Nosokomeio, Meth, Ygeia, Koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη αύξηση στα πνευμονολογικά και παθολογικά ιατρεία των νοσοκομείων

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ σημειώνει ότι η αναμονή των ασθενών για εξέταση στα παθολογικά και πνευμονολογικά ιατρεία των εφημερευόντων νοσοκομείων ξεπερνά σε πολλές περιπτώσεις τις 8 ώρες.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα 12 μέτρα του ΕΟΔΥ για το άνοιγμα των σχολείων την Δευτέρα, τι συνιστά

Aναμένεται ενημέρωση από το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να διευκρινιστεί τις θα γίνει με τις απουσίες των μαθητών, οι οποίοι είτε έχουν συμπτώματα, είτε έχουν βγει θετικοί στο τεστ.
covid-19-metallaxi-koronoios
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aυξημένος κατά πολύ ο αριθμός των κρουσμάτων covid - 19 στη χώρα μας

Σύμφωνα με ειδικούς, η κορύφωση της εξάπλωσης της Covid-19 για τον φετινό χειμώνα αναμένεται μετά τα Φώτα, καθώς τότε θα προστεθούν και όσοι κόλλησαν κατά την Πρωτοχρονιά και την νυχτερινή διασκέδαση των ημερών.