ΓΔ: 1392.26 0.81% Τζίρος: 73.56 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:27:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
DEDDHE
Φωτο: ΑΠΕ

Σε επιφυλακή όλα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, τηλεφωνική γραμμή για βλάβες

Ο ΑΔΜΗΕ έχει θέσει σε λειτουργία όλες τις διαθέσιμες μονάδες φυσικού αερίου και λιγνίτη, ώστε να ανταπεξέλθει στη ζήτηση.

Σε επιφυλακή τέθηκαν όλα τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ ώστε να αντιμετωπιστούν πιθανές βλάβες σε Αττική, Βοιωτία, Εύβοια Πελοπόννησο, Θράκη και Μακεδονία.

Παράλληλα, ο διαχειριστής ανακοίνωσε νέα τηλεφωνική γραμμή βλαβών για τους καταναλωτές, στο 800 400 4000.

Το ηλεκτρικό σύστημα αναμένεται να δοκιμαστεί, ιδιαίτερα αύριο το βράδυ, με την ζήτηση να ξεπερνάει τα 8.500 γιγαβάτ.

Ο ΑΔΜΗΕ έχει θέσει σε λειτουργία όλες τις διαθέσιμες μονάδες φυσικού αερίου και λιγνίτη, ώστε να ανταπεξέλθει στην ζήτηση, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν έκτακτες εισαγωγές από Τουρκία, Βουλγαρία και Βόρεια Μακεδονία ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

kybernisi-nea dimokratia-ypourgiko symboulio
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κ. Μητσοτάκης: «Πακέτο» 1 δισ. ευρώ για την υπογειοποίηση δικτύων

Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε πως θα υπάρξουν δράσεις για την αναβάθμιση των υποδομών. Προανήγγειλε επίσης και μειώσεις τιμών στους λογαριασμούς για όσους ταλαιπωρήθηκαν από τα προβλήματα ηλεκτροδότησης.
Fotia, Pirkagia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χωρίς ρεύμα η Σαμοθράκη λόγω των πυρκαγιών στην Αλεξανδρούπολη

Όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ, η πυρκαγιά προκάλεσε ανεπανόρθωτες ζημιές στις δύο βασικές γραμμές Μέσης Τάσης του ηπειρωτικού δικτύου που τροφοδοτούν τις δύο υποβρύχιες γραμμές που ηλεκτροδοτούν το νησί.
energeia-reuma
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απορρίφθηκαν οι αγωγές κατά της ΔΕΗ για τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Το δικαστήριο επικαλούμενο οδηγίες και κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ηλεκτρική ενέργεια τόνισε ότι η η ρήτρα όχι μόνο δεν είναι αδόκιμη αλλά συνιστά μία συναλλακτικώς αποδεκτή πρακτική στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται προβλήματα ηλεκτροδότησης, λόγω κακοκαιρίας

Συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση των βλαβών στις γραμμές που έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας στην Αττική, ενώ εκτός λειτουργίας παραμένουν και επτά οικισμοί στην Εύβοια.