ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
e-food
Φώτο: Shutterstock

Aναστολή της υπηρεσίας delivery λόγω έντονης χιονόπτωσης από την efood

Καθώς η ασφάλεια των διανομέων αποτελεί προτεραιότητα για την efood, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία ζητάει από το κοινό να δείξει κατανόηση.

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης η efood ενημερώνει ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί αναστολή της υπηρεσίας delivered by efood μέχρι βελτιστοποίησης του καιρού σε όλη την Αττική.

Έλεγχος για αναστολή λειτουργίας θα διεξαχθεί σε όλες τις περιοχές που η efood δραστηριοποιείται και υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα, ακολουθώντας το μοντέλο που θα ισχύσει στην Αττική.

Καθώς η ασφάλεια των διανομέων αποτελεί προτεραιότητα για την efood, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία ζητάει από το κοινό να δείξει κατανόηση. Μέσω της εφαρμογής θα μπορούν να ενημερωθούν οι χρήστες εάν πραγματοποιούνται διανομές στην περιοχή τους μέσω της υπηρεσίας delivered by efood ή όχι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διανομείς: Οι πλατφόρμες θα καλύπτουν τα έξοδα για κράνος και μηχανάκι

Την απόφαση υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας και αναφέρει το ύψος της αποζημίωσης των μεταφορέων που συνεργάζονται με ψηφιακές πλατφόρμες με συμβάσεις ανεξάρτητων υπηρεσιών/έργου και χρησιμοποιούν δικά τους μέσα προστασίας (κράνη) ή οχήματα.
Delivery, Dianomes, Dianomeis
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενίσχυση του πλέγματος προστασίας των εργαζομένων στη διανομή

Η Κοινή Υπουργική Απόφαση που υπογράφηκε αφορά στην ορθή συντήρηση των οχημάτων και ορίζει τις αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές των μέσων ατομικής προστασίας που οφείλει να παρέχει ο εκάστοτε εργοδότης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι υποχρεώσεις ασφαλείας για το delivery

Απατώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΜέΡΑ25 Κρ. Αρσένη, ο υφ. Υποδομών και Μεταφορών, Μιχ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι στην ΚΥΑ θα καθορίζεται μεταξύ άλλων έλεγχος για τον εξοπλισμό προστασίας των εργαζομένων.