ΓΔ: 855.85 0.55% Τζίρος: 28.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 13:08:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
e-food
Φώτο: Shutterstock

Aναστολή της υπηρεσίας delivery λόγω έντονης χιονόπτωσης από την efood

Καθώς η ασφάλεια των διανομέων αποτελεί προτεραιότητα για την efood, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία ζητάει από το κοινό να δείξει κατανόηση.

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης η efood ενημερώνει ότι έχει ήδη πραγματοποιηθεί αναστολή της υπηρεσίας delivered by efood μέχρι βελτιστοποίησης του καιρού σε όλη την Αττική.

Έλεγχος για αναστολή λειτουργίας θα διεξαχθεί σε όλες τις περιοχές που η efood δραστηριοποιείται και υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα, ακολουθώντας το μοντέλο που θα ισχύσει στην Αττική.

Καθώς η ασφάλεια των διανομέων αποτελεί προτεραιότητα για την efood, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία ζητάει από το κοινό να δείξει κατανόηση. Μέσω της εφαρμογής θα μπορούν να ενημερωθούν οι χρήστες εάν πραγματοποιούνται διανομές στην περιοχή τους μέσω της υπηρεσίας delivered by efood ή όχι.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διανομείς: Οι πλατφόρμες θα καλύπτουν τα έξοδα για κράνος και μηχανάκι

Την απόφαση υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας και αναφέρει το ύψος της αποζημίωσης των μεταφορέων που συνεργάζονται με ψηφιακές πλατφόρμες με συμβάσεις ανεξάρτητων υπηρεσιών/έργου και χρησιμοποιούν δικά τους μέσα προστασίας (κράνη) ή οχήματα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Φρένο στη φοροδιαφυγή με μοντέλο «Airbnb» και στις πλατφόρμες delivery

Ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, στην ουσία, εφαρμόζει και εδώ το επιτυχημένο μοντέλο συνεργασίας και παροχής στοιχείων από τις πλατφόρμες διαμοιρασμού (Booking, Airbnb, Vrbo), ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη συμμόρφωση.
efood, Dianomeis
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

efood: Μετατρέπει όλες τις συμβάσεις των διανομέων της σε αορίστου χρόνου

«Κάναμε αυτό που έχουμε ως υποχρέωση, γιατί είμαστε μια εταιρεία ανθρωποκεντρική. Πολλές από τις κριτικές που ακούσαμε μας βοήθησαν στη λήψη των αποφάσεων που θα ανοίξουν το δρόμο για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας» αναφέρει η εταιρεία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

efood: Μοτοπορεία εργαζομένων στα γραφεία της εταιρείας - κήρυξη απεργίας

Η διοίκηση της εταιρείας δέχτηκε να συναντηθεί με αντιπροσωπεία των εργαζομένων και συγκεκριμένα δύο σωματείων, του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού και του Σωματείου Βάσης Εργαζομένων Οδηγών Δικύκλου.