ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
aegean
Φώτο: Shutterstock

Στη σταδιακή επαναφορά του πτητικού προγράμματος προχωρά η Aegean

Oι προγραμματισμένες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τα λοιπά ελληνικά αεροδρόμια θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Ποιες ακυρώνονται.

Με περιορισμένες τροποποιήσεις πτήσεων την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου επαναφέρουν το πρόγραμμα δρομολογίων τους η Aegean και η Olympic Air. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

Η Aegean ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι καθώς αποκλιμακώνονται οι έκτακτες καιρικές συνθήκες που έπληξαν τη χώρα τις προηγούμενες ώρες και αποκαθίστανται προοδευτικά τα προβλήματα πρόσβασης από και προς το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας, προχωρά στη σταδιακή επαναφορά του πτητικού της προγράμματος. 

Ειδικότερα αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 θα ακυρωθούν μόνο οι παρακάτω πτήσεις, ενώ όλες οι υπόλοιπες προγραμματισμένες πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού από και προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τα λοιπά ελληνικά αεροδρόμια θα πραγματοποιηθούν κανονικά. 

Ειδικότερα οι πτήσεις που ακυρώνονται αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 είναι οι κάτωθι:

Ptiseis
Ptiseis

 

Οι επιβάτες παρακαλούνται να προγραμματίζουν εγκαίρως τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο και να συνεχίζουν να ενημερώνονται για την πραγματοποίηση της πτήσης τους από την ιστοσελίδα της Aegean (www.aegeanair.com) και της Olympic Air (www.olympicair.com). 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μεγάλο μέρισμα από την Aegean για το 2023, διανέμει συνολικά 67,6 εκατ.

Εκτίναξη της καθαρής κερδοφορίας κατά 58% και διανομή του 40% των κερδών στους μετόχους, αφού πλέον έχουν αποπληρωθεί τα warrants του Δημοσίου. Στα 0,75 ευρώ ανά μετοχή το μέρισμα από τα κέρδη του 2023.
Aeroplano, Airplane
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣτΕ: Συνταγματική η μη καταβολή της ενίσχυσης σε πρώην χειριστές αεροσκαφών

Οι 13 άσκησαν αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου, διεκδικώντας την καταβολή της ειδικής κοινωνικής ενίσχυσης η οποία και για τους 13 ιπτάμενους χειριστές ανερχόταν σε κάτι λιγότερο από 3 εκατ. ευρώ.