ΓΔ: 786.5 0.87% Τζίρος: 47.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:51:06 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Εξειδικευμένη εκπαίδευση σε νέους μηχανικούς παρέχει η Elvalhalcor

Η εκπαίδευση, συνολικής διάρκειας 90 διδακτικών ωρών, έχει σχεδιαστεί από το ReGeneration και τις εταιρίες της Viohalco, υπό την καθοδήγηση της Code.Hub και θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά.

Με το Regeneration συνεργάζονται η ElvalHalcor και οι εταιρίες της Viohalco, Cenergy Holdings και Σιδενόρ, με σκοπό την παροχή εξειδικευμένης εκπαίδευσης σε νέους/νέες του κλάδου των μηχανικών, στηρίζοντας την προσπάθεια των πτυχιούχων να εισέλθουν στην αγορά εργασίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το «ReGeneration Academy on Industry 4. Engineerspowered by Viohalco Companies» αποτελεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που φιλοδοξεί να αναπτύξει τις/τους μηχανικούς του μέλλοντος εφοδιάζοντας τους με γνώσεις και δεξιότητες, εργαλεία και καλές πρακτικές της σύγχρονης Βιομηχανίας, ενισχύοντας έτσι το επαγγελματικό τους προφίλ και διευκολύνοντας την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.  Η περίοδος αιτήσεων ξεκίνησε στις 6 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαΐου 2022.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέες και νέους, έως και 29 ετών, με μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία, αποφοίτους ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σχολών και κατευθύνσεων όπως: Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, Χημικών Μηχανικών, Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Χημικών Μηχανικών, καθώς και των αντίστοιχων μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Η εκπαίδευση, συνολικής διάρκειας 90 διδακτικών ωρών, έχει σχεδιαστεί από το ReGeneration και τις εταιρίες της Viohalco, υπό την καθοδήγηση της Code.Hub και θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Μαΐου 2022 έως τις 30 Ιουνίου 2022, σε περιβάλλον ψηφιακής τάξης.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας σε τομείς συναφείς με Engineering, Management, Administration, Business Analysis και Consulting.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε ο 1ος πανελλήνιος διαγωνισμός του προγράμματος Brainobrain

Ο Γιώργος είναι ένα από τα 150 παιδιά, ηλικίας 6-14 χρόνων από 40 πόλεις της χώρας, που συμμετείχαν στον διεθνούς φήμης διαγωνισμό. Τα παιδιά έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα ανάπτυξης ευφυΐας και δεξιοτήτων εγκεφάλου Brainobrain.
Sxoleio, Panelladikes
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας από ΟΛΜΕ για τις εξετάσεις της «ελληνικής PISA»

Η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης αναφέρει, ότι το πρόγραμμα αυτό έχει δεχτεί σοβαρή κριτική παγκοσμίως με βασικά επιχειρήματα, μεταξύ άλλων, ότι η χρησιμοποίησή του ως ερευνητικού εργαλείου οδηγεί σε έναν ακραίο και αφόρητο ανταγωνισμό.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνταγματική έκρινε τη σύσταση Πανεπιστημιακής Αστυνομίας το ΣτΕ

Το ΣτΕ έκρινε ότι η ίδρυση της πανεπιστημιακής αστυνομίας κρίνεται απαραίτητη για λόγους που αφορούν το δημόσιο συμφέρον και ειδικότερα στην προστασία της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Sxoinas-Xatzidakis-EPAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ΕΠΑΣ της ΔΥΠΑ στο Αιγάλεω σήμερα Μαρ. Σχοινάς και Κ. Χατζηδάκης

Η μονάδα αυτή της Δ.ΥΠ.Α., όπως και άλλες αντίστοιχες δομές μαθητείας, χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στο πλαίσιο της στήριξης της επαγγελματικής κατάρτισης και της αναβάθμισης των δεξιοτήτων.