ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Εξειδικευμένη εκπαίδευση σε νέους μηχανικούς παρέχει η Elvalhalcor

Η εκπαίδευση, συνολικής διάρκειας 90 διδακτικών ωρών, έχει σχεδιαστεί από το ReGeneration και τις εταιρίες της Viohalco, υπό την καθοδήγηση της Code.Hub και θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά.

Με το Regeneration συνεργάζονται η ElvalHalcor και οι εταιρίες της Viohalco, Cenergy Holdings και Σιδενόρ, με σκοπό την παροχή εξειδικευμένης εκπαίδευσης σε νέους/νέες του κλάδου των μηχανικών, στηρίζοντας την προσπάθεια των πτυχιούχων να εισέλθουν στην αγορά εργασίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το «ReGeneration Academy on Industry 4. Engineerspowered by Viohalco Companies» αποτελεί ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που φιλοδοξεί να αναπτύξει τις/τους μηχανικούς του μέλλοντος εφοδιάζοντας τους με γνώσεις και δεξιότητες, εργαλεία και καλές πρακτικές της σύγχρονης Βιομηχανίας, ενισχύοντας έτσι το επαγγελματικό τους προφίλ και διευκολύνοντας την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.  Η περίοδος αιτήσεων ξεκίνησε στις 6 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαΐου 2022.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε νέες και νέους, έως και 29 ετών, με μηδενική ή περιορισμένη εργασιακή εμπειρία, αποφοίτους ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σχολών και κατευθύνσεων όπως: Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών, Χημικών Μηχανικών, Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Χημικών Μηχανικών, καθώς και των αντίστοιχων μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Η εκπαίδευση, συνολικής διάρκειας 90 διδακτικών ωρών, έχει σχεδιαστεί από το ReGeneration και τις εταιρίες της Viohalco, υπό την καθοδήγηση της Code.Hub και θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Μαΐου 2022 έως τις 30 Ιουνίου 2022, σε περιβάλλον ψηφιακής τάξης.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διεκδικήσουν θέσεις εργασίας σε τομείς συναφείς με Engineering, Management, Administration, Business Analysis και Consulting.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές διοργανώνει το 2ο ΓΕΛ Βριλησσίων

Θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου με ομιλητή τον κ. Πάνο Καρβούνη ειδικό σύμβουλο του Ευρωπαϊκού Επιτρόπου Π. Μοσκοβισί. Στόχος της εκδήλωσης είναι η καλύτερη κατανόηση των ευρωπαϊκών αξιών και η ενεργός συμμετοχή των μαθητών στα κοινά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλο το κόστος της εκπαίδευσης για τους εργαζόμενους σε ιδιωτικό τομέα

Οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα με παιδιά εκτιμούν ότι οι ιδιωτικές δαπάνες για την εκπαίδευσή τους είναι ανελαστικές και δύσκολα μπορούν να μειωθούν. Μόνο ένα 9% να δηλώνει ότι τις μείωσε σημαντικά, ένα 48% λίγο και ένα 43% καθόλου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο gov.gr είναι διαθέσιμη η βεβαίωση Φοίτησης Μαθητή/Μαθήτριας

Οι ενδιαφερόμενοι κηδεμόνες και ενήλικοι μαθητές, μέσω μιας απλής και φιλικής διαδικασίας μπορούν να εκδώσουν ηλεκτρονικά τη βεβαίωση φοίτησης σε σχολείο της πρωτοβάθμιας ή της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην διενέργεια εξετάσεων με φυσική παρουσία εμμένει η Νομική Σχολή του ΑΠΘ

Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «οι διαδικτυακές εξετάσεις των Νομικών μαθημάτων δεν εγγυώνται τον αδιάβλητο και ουσιαστικό έλεγχο των γνώσεων» και καλεί τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να άρουν άμεσα την κατάληψη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επέκταση της τηλεφωνικής γραμμής 10306 για βία σε παιδιά και εφήβους

Η νέα τηλεφωνική γραμμή θα συμβάλλει στην αντιμετώπιση της εκδήλωσης γεγονότων βίας και επιθετικότητας και ανάλογων συμπεριφορών καθώς και στην πρόληψη, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.