ΓΔ: 2347.23 1.45% Τζίρος: 714.60 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02

Σαββατοκύριακο γεμάτο ενέργεια από τη ΔΕΗ, στον 27ο Ποδηλατικό Γύρο

Στην πλατεία Συντάγματος το πρώτο φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα το ΔΕΗ e-bike Festival, έδωσε σε όλες και όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν το πιο σύγχρονο μέσο βιώσιμης μετακίνησης.

Χιλιάδες φίλοι του ποδηλάτου κάθε ηλικίας, ηλεκτρικά ποδήλατα, παιχνίδια και δώρα γέμισαν την πλατεία Συντάγματος το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου 2022 στο πλαίσιο του 27ου Ποδηλατικού Γύρου της Αθήνας.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, με περισσότερους από 7.000 ποδηλάτες που έλαβαν μέρος στην ξεχωριστή γιορτή άθλησης και ψυχαγωγίας του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με μεγάλο χορηγό τη ΔΕΗ, πλημμύρισαν οι δρόμοι του κέντρου της πόλης την Κυριακή 29 Μαΐου 2022. Την εκκίνηση έδωσαν η Πρόεδρος ΟΠΑΝΔΑ Νίκη Αραμπατζή και η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων και Επικοινωνίας ΔΕΗ, Σοφία Δήμτσα. Η ΔΕΗ Cycling Team, έκανε την πρώτη, επίσημη εμφάνισή της με πλήθος εργαζομένων που συμμετείχαν και στις δύο διαδρομές της διοργάνωσης των 15χλμ. και 5χλμ.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, η πλατεία Συντάγματος φιλοξένησε το πρώτο φεστιβάλ ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Ελλάδα, το ΔΕΗ e-bike Festival, δίνοντας σε όλες και όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν το πιο σύγχρονο μέσο βιώσιμης μετακίνησης με δωρεάν δοκιμές σε 50 κορυφαία ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση. 

Η ΔΕΗ, συνεχίζοντας την αποστολή της για τον ενεργειακό μετασχηματισμό της χώρας, επενδύει σε ΑΠΕ, προσφέρει νέες, ψηφιακές, πράσινες υπηρεσίες και τις πιο σύγχρονες λύσεις για εξοικονόμηση και προστασία του περιβάλλοντος. Στηρίζοντας ενέργειες όπως τον Ποδηλατικό Γύρο της Αθήνας και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες όπως το ΔΕΗ e-bike Festival και τη ΔΕΗ Cycling Team, η εταιρεία αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της για ένα καλύτερο, βιώσιμο και πιο πράσινο μέλλον.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άνδρας με κοστούμι
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Κίτρινη κάρτα σε Κυρανάκη, το κράτος πολεμά το κράτος και το χαρτί της ΔΕΗ

Γιατί η Κυβέρνηση απέρριψε το σχέδιο Κυρανάκη για το κυκλοφοριακό, εύσημα από S&P στο σχέδιο Στάσση για τη ΔΕΗ, τι φέρνει στις αποσκευές της η Γαλλίδα υπουργός Αμυνας, επεκτείνονται οι δουλειές της Interweave και γιατί ξεχωρίζει η Eurobank.
Λογότυπο ΔΕΗ κτίριο
ESG

Η ΔΕΗ ιδρυτικό μέλος στη διεθνή «Συμμαχία Βιώσιμων Προμηθειών» του ΟΗΕ

Η ΔΕΗ γίνεται ιδρυτικό μέλος της διεθνούς «Συμμαχίας για τις Βιώσιμες Προμήθειες» του U.N. Global Compact, στοχεύοντας στην προώθηση βιώσιμων και ανταγωνιστικών πρακτικών μέσω των προμηθειών για τις επιχειρήσεις.
Αποθήκευση Ενέργειας-μπαταρίες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πότε μπαίνουν στην πρίζα οι πρώτες μπαταρίες, ποιες εταιρείες κάνουν την αρχή

Γιατί καθυστέρησαν οι μπαταρίες. Τα βασικά «αγκάθια» και τα πρώτα έργα που θα μπουν στο σύστημα από τον Μάρτιο, την ώρα που οι περικοπές ΑΠΕ σπάνε ρεκόρ και το κόστος ρεύματος παραμένει υψηλό.