ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
elliniki astynomia-listeia
Shutterstock

Ρέθυμνο: Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο δράστης της δολοφονίας του 22χρονου

Αυτή την ώρα διενεργείται η προανακριτική διαδικασία και στη συνέχεια ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές ο δράστης της δολοφονίας του 22χρονου, στον Αργουλιό Μυλοποτάμου Ρεθύμνου, ο οποίος διέφευγε από χθες το μεσημέρι της σύλληψης του. Ο 45χρονος, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα, δράστης, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του παρουσιάστηκε στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου και υπέδειξε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε το θύμα, κάνοντας λόγο για έντονη λογομαχία που οδήγησε στο έγκλημα. Αυτή την ώρα διενεργείται η προανακριτική διαδικασία και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στο εισαγγελέα. Στο χωριό και τόπο της δολοφονίας παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, δεδομένης της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί από την πλευρά της οικογένειας του 22χρονου, ο οποίος πριν ένα μήνα είχε γίνει πατέρας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματικές οργανώσεις εξέδιδαν πλαστά έγγραφα και μεταβίβαζαν παράνομα ακίνητα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία σχετικά με άτομο, το οποίο σε συνεργασία με δημόσιο υπάλληλο, εκδίδει παράτυπα έγγραφα για δημόσια χρήση έναντι χρηματικών ποσών.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που έκλεβε οχήματα στην Αττική

Για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, σε συνεργασία με Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε περιοχές της Αττικής.
Astynomia, GADA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δράσεις από την Ελληνική Αστυνομία για την πρόληψη της βίας των ανηλίκων

Στόχος είναι η αποτροπή εκδηλώσεων βίας και επιθέσεων σε βάρος των νέων και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των ίδιων και των γονέων τους, μέσω της εμφανούς αστυνομικής παρουσίας.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ερωτήματα για τον φόνο της 28χρονης, διερεύνηση υπόσχεται η κυβέρνηση

Ήταν διαθέσιμο περιπολικό στους Αγίους Αναργύρους πριν τη δολοφονία της 28χρονης από τον πρώην σύντροφό της, λέει η εκπρόσωπος της Αστυνομίας. Διερεύνηση πιθανών ευθυνών αστυνομικών υπόσχονται Μαρινάκης, Χρυσοχοΐδης.