ΓΔ: 2031.81 -0.17% Τζίρος: 220.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Ελληνική αστυνομία περιπολικό
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας σε κεντρικό δρόμο, έτοιμο για επέμβαση.

Εμπρησμός στη Real Group: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση

Μετά από μια εβδομάδα η οργάνωση «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στη Real News και Real FM.

Η οργάνωση «Χιλιάδες Ήλιοι της Νύχτας» ανέλαβαν την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στη Real Group την περασμένη εβδομάδα. Η οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη με κείμενο που αναρτήθηκε σε σελίδα αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο μακροσκελές κείμενο αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Η δράση μας στη Real Group είναι ολόψυχα αφιερωμένη στον αναρχικό απεργό πείνας και σύντροφο Γιάννη Μιχαηλίδη που από τις 23/05 διεκδικεί το αυτονόητο: την αποφυλάκισή του, μιας και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να αποφυλακιστεί έχοντας εκτίσει τα 3/5 της ποινής του με βάση τους ίδιους τους νόμους του αστικού κράτους,  τους οποίους δεν διστάζουν να κουρελιάσουν κάθε στιγμή τα καθίκια που βρίσκονται στους καλογυαλισμένους θρόνους της Εξουσίας (Εκτελεστικής-Δικαστικής)».

Σε άλλο σημείο αναφέρουν: «Τα ξημερώματα στις 13/07 αφήσαμε εμπρηστικό μηχανισμό μικρής ισχύος στο ισόγειο του κτηρίου εξωτερικά της πόρτας του ρουφιανομέσου Real News – Real Fm. Μετά την εξωτερική καταστροφή της πόρτας, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο πάνω μέρος του κτηρίου μέσω του αγωγού με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή των εγκαταστάσεων των Real News και Real Fm, όπως επίσης και μιας ναυτιλιακής εταιρείας που βρισκόταν στο ίδιο κτήριο.».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό ελληνικής αστυνομίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Αριστερά: Η ένταξη Ρομά στην ΕΛ.ΑΣ. γίνεται με ρατσισμό και καχυποψία

Η Νέα Αριστερά ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για την πρόσληψη 100 Ρομά στην ΕΛ.ΑΣ., χαρακτηρίζοντας το μέτρο ρατσιστικό και αναποτελεσματικό ως προς την ένταξη, ενώ κατηγορεί για έλλειψη ουσιαστικών πολιτικών στήριξης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροβολισμοί τα ξημερώματα έξω από πολυκατοικία στην Ηλιούπολη

Αναστάτωση προκάλεσαν πυροβολισμοί τα ξημερώματα στην Ηλιούπολη, όταν δύο άγνωστοι σε μοτοσικλέτα άνοιξαν πυρ κατά πρόσοψης πολυκατοικίας. Η αστυνομία συνέλεξε κάλυκες και βολίδα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.
έμβλημα ICE ΗΠΑ
ΔΙΕΘΝΗ

Τέξας: Δύο νεκροί σε πυροβολισμούς σε γραφείο μετανάστευσης

Δύο κρατούμενοι σκοτώθηκαν και ένας τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμούς σε γραφείο της ICE στο Ντάλας. Ο δράστης, ελεύθερος σκοπευτής που έγραψε "ANTI-ICE" σε σφαίρα, αυτοκτόνησε μετά την επίθεση.