ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Δύο συλλήψεις για κλοπή πορτοφολιού στους Στύλους του Ολυμπίου Διός

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, το αφαιρεθέν πορτοφόλι με πλήρες το περιεχόμενο του (170 ευρώ και προσωπικά έγγραφα των παθόντων), 2 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό μικροποσό.

Στα χέρια αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, που περιπολούσαν στους αρχαιολογικούς χώρους στο πλαίσιο ειδικής δράσης για την αποτροπή κλοπών και άλλων αξιόποινων πράξεων σε βάρος τουριστών, έπεσαν δύο αλλοδαποί πορτοφολάδες, προχθές στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, την ώρα που φέρονται ότι έκλεβαν το πορτοφόλι τουρίστα. Ειδικότερα οι κατηγορούμενοι εντοπίσθηκαν απέναντι από τον αρχαιολογικό χώρο να προσεγγίζουν ομάδα τουριστών και να αφαιρούν από την τσάντα πλάτης του ενός από αυτούς το πορτοφόλι. Άμεσα οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, το αφαιρεθέν πορτοφόλι με πλήρες το περιεχόμενο του (170 ευρώ και προσωπικά έγγραφα των παθόντων), 2 κινητά τηλέφωνα και χρηματικό μικροποσό. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Αθήνα

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από την υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών για επικίνδυνη οδήγηση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, απείθεια και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Astynomia, Police, Elas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης και συνελήφθησαν 9 άτομα στις Σέρρες

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και 15 άτομα, δικαιούχοι τραπεζικών λογαριασμών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματικές οργανώσεις εξέδιδαν πλαστά έγγραφα και μεταβίβαζαν παράνομα ακίνητα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία σχετικά με άτομο, το οποίο σε συνεργασία με δημόσιο υπάλληλο, εκδίδει παράτυπα έγγραφα για δημόσια χρήση έναντι χρηματικών ποσών.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που έκλεβε οχήματα στην Αττική

Για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, σε συνεργασία με Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε περιοχές της Αττικής.