ΓΔ: 1435.19 -0.93% Τζίρος: 94.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Συνελήφθη 40χρονος για διακίνηση ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν 15 κιλά κάνναβης

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε να κινείται στην Κυψέλη με το όχημά του και σε έρευνα που έγινε στο αμάξι, βρέθηκαν κρυμμένες δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 1,1 γραμμ. και 840 ευρώ.

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, 40χρονος αλλοδαπός αλβανικής καταγωγής για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφοριών για ένα αλλοδαπό που διακινεί ναρκωτικές ουσίες στο κέντρο της Αθήνας, κινούμενος με λευκό αυτοκίνητο και που χρησιμοποιεί το σπίτι του ως χώρο αποθήκευσής τους, ταυτοποιήθηκε ο 40χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε να κινείται στην Κυψέλη με το όχημά του και σε έρευνα που έγινε στο αμάξι, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν κοκαΐνη βάρους 1,1 γραμμ. και το χρηματικό ποσό των 840 ευρώ.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 15,072 κιλών, 2 ζυγαριές ακριβείας , νάιλον συσκευασία περιέχουσα 10 φαρμακευτικά δισκία, κινητό τηλέφωνο και διάφορα έγγραφα, όπως αποδείξεις και ιδιόχειρες σημειώσεις με αναγραφόμενα ποσά και ονόματα. Τη σύλληψη του αλλοδαπού, πραγματοποίησαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών με συνδρομή αστυνομικών της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Αθήνα

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από την υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών για επικίνδυνη οδήγηση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, απείθεια και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Astynomia, Police, Elas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης και συνελήφθησαν 9 άτομα στις Σέρρες

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και 15 άτομα, δικαιούχοι τραπεζικών λογαριασμών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματικές οργανώσεις εξέδιδαν πλαστά έγγραφα και μεταβίβαζαν παράνομα ακίνητα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία σχετικά με άτομο, το οποίο σε συνεργασία με δημόσιο υπάλληλο, εκδίδει παράτυπα έγγραφα για δημόσια χρήση έναντι χρηματικών ποσών.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που έκλεβε οχήματα στην Αττική

Για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, σε συνεργασία με Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε περιοχές της Αττικής.