ΓΔ: 1454.06 0.43% Τζίρος: 41.06 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:36:41 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ στο ΑΠΘ

Μετά τη λήξη μουσικής συναυλίας που έλαβε χώρα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, ομάδα κουκουλοφόρων κινήθηκε αιφνιδιαστικά προς το σημείο, από τις οδούς Αγίου Δημητρίου και Εθνικής Αμύνης, εκσφενδονίζοντας βόμβες μολότοφ.

Επίθεση με αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επίθεση έγινε σε σημείο όπου διεξάγονται εργασίες κατασκευής βιβλιοθήκης, εκεί όπου στεγαζόταν επί 34 χρόνια η κατάληψη «Στέκι στο Βιολογικό». Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά τη λήξη μουσικής συναυλίας που έλαβε χώρα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, ομάδα κουκουλοφόρων κινήθηκε αιφνιδιαστικά προς το σημείο, από τις οδούς Αγίου Δημητρίου και Εθνικής Αμύνης, εκσφενδονίζοντας βόμβες μολότοφ προς τους αστυνομικούς. Οι τελευταίοι απάντησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Αθήνα

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από την υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών για επικίνδυνη οδήγηση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, απείθεια και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Astynomia, Police, Elas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης και συνελήφθησαν 9 άτομα στις Σέρρες

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και 15 άτομα, δικαιούχοι τραπεζικών λογαριασμών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματικές οργανώσεις εξέδιδαν πλαστά έγγραφα και μεταβίβαζαν παράνομα ακίνητα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία σχετικά με άτομο, το οποίο σε συνεργασία με δημόσιο υπάλληλο, εκδίδει παράτυπα έγγραφα για δημόσια χρήση έναντι χρηματικών ποσών.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που έκλεβε οχήματα στην Αττική

Για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, σε συνεργασία με Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε περιοχές της Αττικής.