ΓΔ: 1380.54 -0.04% Τζίρος: 31.63 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:56:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: H εκδοχή της 38χρονης

Όπως δηλώνει, συνεχίζει να διαφεύγει της σύλληψης και κρύβεται σε ασφαλές μέρος, φοβούμενη και το ενδεχόμενο των αντιποίνων από μέλη της οικογένειας του θύματος.

Την Δευτέρα θα παραδοθεί η 38χρονη γυναίκα που επιτέθηκε χθες, στο Ηράκλειο Κρήτης, με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της. Αυτό αναφέρει η ίδια σε δηλώσεις της, σύμφωνα με τη Νέα Κρήτη. Όπως δηλώνει, συνεχίζει να διαφεύγει της σύλληψης και κρύβεται σε ασφαλές μέρος, φοβούμενη και το ενδεχόμενο των αντιποίνων από μέλη της οικογένειας του θύματος. Μιλώντας για την επίθεση, δίνει τη δική της εκδοχή για τους λόγους που την οδήγησαν να ρίξει καυστικό υγρό στον 36χρονο, ο οποίος μεταφέρθηκε στην Αθήνα και το Θριάσιο Νοσοκομείο και, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, κινδυνεύει να χάσει το μάτι του. «Το κίνητρο είναι δικό μου και ξέρω καλύτερα από τους συγγενείς του.

Ο σύντροφός μου με απειλούσε πως αν θέλω να κάνω σχέση μετά απ’ αυτόν, θα πρέπει να περάσει καιρός για να συμβεί αυτό. Έλεγε πως εκείνος θα κάθεται στο κλαμπ στο οποίο εργάζεται σαν να μην τρέχει τίποτα, λες και κάνει κουμάντο στον κόσμο ολόκληρο», είπε προσθέτοντας:  «Ήταν μπροστά μάρτυρες όταν μου έλεγε πως θα με σκοτώσουν οι άνθρωποί του αν τολμήσω να προχωρήσω στη ζωή μου. Ότι αυτός θα παντρευτεί και θα κάνει παιδιά ενώ εγώ θα πεθάνω. Αυτές ήταν οι κουβέντες του. Μόνο απειλές, ξυλοδαρμούς και βία έχω ζήσει στα χέρια του». Όπως υποστήριξε μάλιστα έχει κάνει μήνυση σε ένα από τα αδέρφια του, τον περασμένο Αύγουστο, για ενδοοικογενειακή βία, ενώ αναφέρει ότι την έχει χτυπήσει άλλος ένας αδελφός του, περιστατικό για το οποίοα δεν προχώρησε ποτέ σε μήνυση.

«Η οικογένεια του δεν με ήθελε με τίποτα. Ήθελαν να μας χωρίσουν. Έτσι αυτός συμφώνησε να χωρίσουμε σε έναν καυγά που τον έδιωξα από το σπίτι μου, αλλά μου είπε να μην έχω ζωή. Να είμαι είτε μόνη μου, είτε με τον πρώην σύζυγο μου. Δεν δεχόταν άλλο σενάριο», ανέφερε. Επιπλέον, η 38χρονη υποστήριξε ότι συνάντησε τον 36χρονο στο ξενοδοχείο όπου έγινε η επίθεση με το βιτριόλι τέσσερις  φορές σε διάστημα ενάμιση μήνα. «Δεν ήταν μια φορά, όπως γράφουν, αλλά τέσσερις φορές. Αυτό κάτι λέει». «Συμφώνησε να χωρίσουμε μετά τον καυγά επειδή δεν με ήθελε η οικογένεια του όμως με όρους να είμαι μόνη αλλιώς θα με σκοτώσει», καταλήγει.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηράκλειο: Με μισό κιλό κάνναβης κρυμμένο σε βαλίτσα, συνελήφθησαν τρία άτομα

Η σύλληψή τους έγινε στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, κατά την οποία τα δύο από τα τρία άτομα εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, κοντά στο σπίτι του τρίτου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματικές οργανώσεις εξέδιδαν πλαστά έγγραφα και μεταβίβαζαν παράνομα ακίνητα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία σχετικά με άτομο, το οποίο σε συνεργασία με δημόσιο υπάλληλο, εκδίδει παράτυπα έγγραφα για δημόσια χρήση έναντι χρηματικών ποσών.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που έκλεβε οχήματα στην Αττική

Για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, σε συνεργασία με Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε περιοχές της Αττικής.
Astynomia, GADA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δράσεις από την Ελληνική Αστυνομία για την πρόληψη της βίας των ανηλίκων

Στόχος είναι η αποτροπή εκδηλώσεων βίας και επιθέσεων σε βάρος των νέων και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των ίδιων και των γονέων τους, μέσω της εμφανούς αστυνομικής παρουσίας.