Φώτο: Shutterstock

Επιταγή χιλίων ευρώ από το «Voltάρω 2019» στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Πρόκειται για το ποσό που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης του «Voltάρω 2019», της διαδραστικής εκδήλωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα και την Ηλεκτροκίνηση.

Επιταγή αξίας χιλίων ευρώ παρέδωσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Γιουτίκας, στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πρόκειται για το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης του «Voltάρω 2019», της διαδραστικής εκδήλωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα και την Ηλεκτροκίνηση, όταν δήμαρχοι, άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, βετεράνοι αθλητές και πολίτες όλων των ηλικιών, έκαναν στατικό ποδήλατο προκειμένου να «προσφέρουν ενέργεια» στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Τα στατικά ποδήλατα κατέγραψαν χιλιόμετρα και το σύνολο των χιλιομέτρων αποτιμήθηκε σε παραγόμενη ενέργεια, η οποία κοστολογήθηκε και με τον τρόπο αυτό προέκυψε το ποσό των χιλίων ευρώ.

Την επιταγή παρέλαβε εκ μέρους του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην πόλη, η κ. Ι. Μακρή, η οποία ευχαρίστησε τον κ. Γιουτίκα, για την υποστήριξη. Ο αντιπεριφερειάρχης επισήμανε από την πλευρά του, ότι εκτός από το χρηματικό ποσό, μεταφέρει το μήνυμα υποστήριξης και τη διάθεση συνεισφοράς εκατοντάδων ανθρώπων στο εξαιρετικό κοινωνικό έργο που προσφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκατοντάδες δέντρα φύτεψαν εθελοντές φοιτητές στο Τριάδι

Για την επιτυχία των φυτεύσεων αυτών, σύμφωνα με την μελέτη, προβλέπεται τουλάχιστον τριετής έως πενταετής περίοδος φροντίδας ώστε να διασφαλιστεί ότι τα δέντρα που θα φυτευτούν θα ευδοκιμήσουν