ΓΔ: 1392.62 0.84% Τζίρος: 117.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Επιταγή χιλίων ευρώ από το «Voltάρω 2019» στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Πρόκειται για το ποσό που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης του «Voltάρω 2019», της διαδραστικής εκδήλωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα και την Ηλεκτροκίνηση.

Επιταγή αξίας χιλίων ευρώ παρέδωσε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Κεντρικής Μακεδονίας, Κώστας Γιουτίκας, στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Πρόκειται για το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης του «Voltάρω 2019», της διαδραστικής εκδήλωσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα και την Ηλεκτροκίνηση, όταν δήμαρχοι, άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, βετεράνοι αθλητές και πολίτες όλων των ηλικιών, έκαναν στατικό ποδήλατο προκειμένου να «προσφέρουν ενέργεια» στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Τα στατικά ποδήλατα κατέγραψαν χιλιόμετρα και το σύνολο των χιλιομέτρων αποτιμήθηκε σε παραγόμενη ενέργεια, η οποία κοστολογήθηκε και με τον τρόπο αυτό προέκυψε το ποσό των χιλίων ευρώ.

Την επιταγή παρέλαβε εκ μέρους του «Χαμόγελου του Παιδιού» στην πόλη, η κ. Ι. Μακρή, η οποία ευχαρίστησε τον κ. Γιουτίκα, για την υποστήριξη. Ο αντιπεριφερειάρχης επισήμανε από την πλευρά του, ότι εκτός από το χρηματικό ποσό, μεταφέρει το μήνυμα υποστήριξης και τη διάθεση συνεισφοράς εκατοντάδων ανθρώπων στο εξαιρετικό κοινωνικό έργο που προσφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Apostolos Tzitzikostas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιβαλλοντικό Παρατηρητήριο στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας τόνισε ότι το Παρατηρητήριο θα δώσει τη δυνατότητα αφενός να καταγράφεται η πραγματική εικόνα των περιβαλλοντικών αναγκών, αφετέρου να σχεδιάζονται δράσεις θωράκισης του φυσικού περιβάλλοντος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2024 η σύμβαση για την αναβάθμιση του άξονα Ευζώνων- Χαλάστρας

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε, έπειτα από πρωτοβουλία του κ. Τζιτζικώστα, ώστε να δοθεί λύση στο ζήτημα του συγκεκριμένου τμήματος του οδικού άξονα το οποίο δεν λειτουργεί ως κλειστός αυτοκινητόδρομος, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν πολλά τροχαία δυστυχήματα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποζημιώσεις για αναστολή εργασίας ζητούν δημοτικοί υπάλληλοι

«Οι υπάλληλοι αυτοί θα μείνουν ξεκρέμαστοι και αν η Πολιτεία δεν αναλάβει να τους αποζημιώσει για το χρόνο που θα μείνουν κλειστές οι δομές, πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να καλυφθούν, από τα ταμεία των δήμων» τόνισε ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ,
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκαπέντε μήνες θα διαρκέσουν τα έργα συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας επισήμανε ότι θα γίνει «μια νέα γενναία συντήρηση στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, ειδικά στο τμήμα από το νοσοκομείο του Αγίου Παύλου μέχρι το νοσοκομείο Παπαγεωργίου».