ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
xrimata, euro, money, cash
Φωτο: Shutterstock

Ποιοι κερδίζουν 100.000 ευρώ από την κλήρωση της φορολοταρίας της ΑΑΔΕ

Το ποσό που θα λάβουν οι τυχεροί φορολογούμενοι θα είναι αφορολόγητο και ακατάσχετο. Επίσης κληρώθηκαν και μικρότεροι λαχνοί των 1.000 ευρώ από τα αδιάθετα ποσά των προηγούμενων κληρώσεων.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα από την ΑΑΔΕ η σούπερ χριστουγεννιάτικη φορολοταρία που μοιράζει πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ στους τυχερούς φορολογούμενους που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό χρήμα στις καθημερινές συναλλαγές τους καθώς 12 άτομα θα λάβουν από 100.000 ευρώ ο καθένας

Επιπλέον 83 φορολογούμενοι κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας και τα ποσά προέρχονται από τα αδιάθετα έπαθλα προηγούμενων κληρώσεων. Όλοι οι τυχεροί νικητές βρίσκονται εδώ.

Από την αρχή του έτους έως σήμερα πραγματοποιήθηκαν συνολικά 11 κληρώσεις και για τις 10 από αυτές έχει δοθεί σε 5.412 φορολογούμενους το συνολικό ποσό των 8.816.000 ευρώ. Τα ποσά των δυο τελευταίων κληρώσεων, δηλαδή της 11ης και της 12ης, θα καταβληθούν στους δικαιούχους έως το τέλος του έτους.

Για την καταβολή του επάθλου, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει δηλώσει ο φορολογούμενος τον τραπεζικό του λογαριασμό σε μορφή ΙΒΑΝ στον διαδικτυακό τόπο της ΑΑΔΕ (www.aade.gr), στην επιλογή myAADE - «Μητρώο & Επικοινωνία» - Δήλωση Λογαριασμού ΙΒΑΝ.

Οι φορολογούμενοι που κέρδισαν στη σημερινή κλήρωση και είναι πιστοποιημένοι στο TAXISnet, θα ειδοποιηθούν άμεσα με μήνυμα στη θυρίδα τους στο myAADE και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιοι από τους κληρωθέντες δεν έχουν δηλώσει ΙΒΑΝ, η ΑΑΔΕ θα επικοινωνήσει μαζί τους και τηλεφωνικά.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΑΔΕ: Γίνονται ψηφιακές οι βεβαιώσεις μητρώου από 6 Ιουλίου

Προσεχώς, οι ψηφιακές Βεβαιώσεις Μητρώου θα συμπληρωθούν και με το ιστορικό μεταβολών των πολιτών κι επιχειρήσεων. Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο ζητούνται 40.000 επανεκτυπώσεις βεβαιώσεων από τις ΔΟΥ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιες ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΑΑΔΕ κλείνουν ενόψει του νέου έτους

Τη λειτουργία ψηφιακών εφαρμογών ενόψει της ολοκλήρωσης των εργασιών για το κλείσιμο του έτους, ανακοίνωσε η ΑΑΔΕ με κάποιες από αυτές να ανοίγουν πάλι στις πρώτες ημέρες του νέου έτους.
Pitsilis, AADE
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιες είναι οι ημερομηνίες λειτουργίας των εφαρμογών της ΑΑΔΕ

Μέχρι τις 23:00 στις 31 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτές οι εφαρμογές της ΑΑΔΕ για όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις εργασίες τους την τελευταία στιγμή. Σε ποιες ημερομηνίες ανοίγουν και πάλι οι εφαρμογές.
Ηλεκτρονικός Υπολογιστής
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ποιες ΔΟΥ μπορείτε να κλείνετε από σήμερα ψηφιακά ραντεβού

Ξεκινάει από σήμερα η λειτουργία της πλατφόρμας «Τα Αιτήματά μου» όπου ο φορολογούμενος μπορεί να καταθέσει το αίτημα του και να υποβάλλει τα δικαιολογητικά του ηλεκτρονικά. Επεκτείνεται η πλατφόρμα «Τα Ραντεβού» σε ακόμα 27 ΔΟΥ.