ΓΔ: 1423.4 0.41% Τζίρος: 27.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:26:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή των Ραχών και του Καραβόμυλου - Αχινού

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωράει από Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και για δέκα ημέρες η Κεντρική Οδός προκειμένου να διεξαχθούν ασφαλτικές εργασίες. Τι αλλάζει.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μακράς διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε, και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή των Ραχών και του Καραβόμυλου - Αχινού, με σκοπό τη διενέργεια ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, από την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, και καθ’ όλο το 24ωρο,  θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην περιοχή των Ραχών (243,18οχλμ. έως 240,9ο χλμ.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται από την εναπομείνασα αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα, θα ισχύσει:

  • Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου του Ημικόμβου (Η/Κ) Παραλίας Ραχών, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.  Οι οδηγοί που επιθυμούν να εισέλθουν στον Α.Θ.Ε., θα ενημερώνονται έγκαιρα  με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να κατευθυνθούν  μέσω επαρχιακού δικτύου, μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ραχών του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου από όπου και θα εισέρχονται στον Αυτοκινητόδρομο.
  • Αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Ημικόμβου (Η/Κ) Καραβομύλου-Αχινού, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Οι οδηγοί που επιθυμούν να εξέλθουν από τον Α.Θ.Ε. θα ενημερώνονται έγκαιρα  με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών σημάνσεων, προκειμένου να εξέλθουν από τον προηγούμενο Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Ραχών του Αυτοκινητοδρόμου Αιγαίου. Από εκεί θα ενημερώνονται ξανά μέσω προειδοποιητικών πινακίδων κατεύθυνσης και αναγγελίας, για την πορεία τους μέσω επαρχιακού δικτύου μέχρι τον προορισμό τους.

Τέλος, σημειώνεται πως σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.

«Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ