ΓΔ: 1447.82 1.93% Τζίρος: 137.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
tzogos-tyxera paixnidia-sillipseis-Irakleio
Shutterstock

Επιχείρηση «σκούπα» από την ΕΛ.ΑΣ. τα Χριστούγεννα κατά του παράνομου τζόγου

Στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για την πάταξη του παράνομου τζόγου, από τις 16 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 3.287 έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα.

Με χειροπέδες κατέληξαν 127 άτομα, που πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω από την ΕΛ.ΑΣ. να παίζουν παράνομα τυχερά παιχνίδια την περίοδο των εορτών.

Στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για την πάταξη του παράνομου τζόγου, από τις 16 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 3.287 έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έφεραν στο φως 77 παράνομα μίνι καζίνο, καθώς και μία υπόθεση συμμετοχής σε παράνομα τυχερά παιχνίδια μέσω του διαδικτύου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εκτός από τους 127 συλληφθέντες, αντιμέτωπα με τον νόμο θα βρεθούν και άλλα 118 άτομα, εναντίον των οποίων έχουν σχηματιστεί δικογραφίες.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, κατασχέθηκαν – μεταξύ άλλων – 14 παιγνιομηχανήματα, 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 5 οθόνες, καταγραφικό και 7 κάμερες, μάρκες, τράπουλες, ζάρια, καθώς και 49.120 ευρώ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

police-astynomia-nea-smyrni
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότερες από 400 προσαγωγές για την δολοφονία του Γ. Λυγγερίδη

«Προέκυψαν στοιχεία για εγκληματική οργάνωση, αποτελούμενη από 158 μέλη, τα οποία, τουλάχιστον από το 2019, τελούσαν κακουργηματικές και πλημμεληματικές αξιόποινες πράξεις» είπε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Δημήτρης Μάλλιος.
businessdaily-Astynomia-Glyfada
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για την δολοφονία Λυγγερίδη

Οι Αρχές έχουν κάνει έρευνες σε δεκάδες σπίτια και χώρους που σχετίζονται με άτομα που εμπλέκονται με το οπαδικό κίνημα. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 50 συλλήψεις και δεκάδες προσαγωγές.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη οδηγός αυτοκινήτου μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Αθήνα

Σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του από την υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών για επικίνδυνη οδήγηση, διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, απείθεια και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
Astynomia, Police, Elas
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις απάτης και συνελήφθησαν 9 άτομα στις Σέρρες

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και 15 άτομα, δικαιούχοι τραπεζικών λογαριασμών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.