ΓΔ: 2214.41 0.30% Τζίρος: 67.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 11:54:41
Λιμάνι με δυνατό άνεμο
Άνεμοι στο λιμάνι προκαλούν κύματα και ισχυρή θαλασσοταραχή.

Σταδιακή άρση του απαγορευτικού απόπλου

Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Μετά τις 10 το πρωί αναμένεται να υπάρξει σταδιακή άρση της απαγόρευσης απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές του Αιγαίου και φθάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ αναμένεται να εξασθενήσουν.

Στις 10 το πρωί, τα πλοία με προορισμό την Κρήτη αναμένεται να αποπλεύσουν από το λιμάνι του Πειραιά και στις 12 το μεσημέρι για τις Κυκλάδες.

Εξάλλου και από το λιμάνι της Ραφήνας τα πλοία για τις Κυκλάδες αναμένεται να αναχωρήσουν στις 10 το πρωί, ενώ το πρώτο δρομολόγιο από το λιμάνι του Λαυρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι. Πάντως, οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντόναλντ Τραμπ
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Κατάσχεση και άλλου τάνκερ Βενεζουέλας από τις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε τη κατάσχεση δεξαμενοπλοίου που είχε φύγει από τη Βενεζουέλα χωρίς άδεια. Το πλοίο επιστρέφει, ενώ το φορτίο του θα διατεθεί σύμφωνα με νέα ενεργειακή συμφωνία για ελέγχους στις εξαγωγές πετρελαίου.
Κατάστρωμα πλοίου Αιγαίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κανονικά τα δρομολόγια πλοίων, μικρές καθυστερήσεις στον Αργοσαρωνικό

Κανονικά εκτελούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, καθώς οι καιρικές συνθήκες βελτιώνονται σταδιακά. Η ΕΜΥ αναφέρει βορειοδυτικούς ανέμους 4-6 μποφόρ, με ριπές έως 8 στο Αιγαίο, που εξασθενούν στα κεντρικά και βόρεια.
Δεμένο πλοίο λιμάνι
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά λόγω ισχυρών ανέμων

Λόγω ισχυρών νοτιών ανέμων έως 8 μποφόρ, πολλά πλοία παραμένουν δεμένα σε λιμάνια. Διακοπές δρομολογίων σημειώνονται για Αργοσαρωνικό, Κυκλάδες, Άνδρο, Τήνο και Μύκονο, με τα δρομολόγια να γίνονται μόνο έως το Μαρμάρι.
Φρεγάτα πολεμικού ναυτικού
ΔΙΕΘΝΗ

Ο αμερικανικός στρατός βύθισε τρία ναρκοπλοία

Οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν πλήγματα σε τρία σκάφη που μετέφεραν ναρκωτικά σε διεθνή ύδατα. Τα περισσότερα μέλη εγκατέλειψαν τα πλοία προτού βυθιστούν, ενώ στο πρώτο σκάφος σκοτώθηκαν οι επιβαίνοντες κατά την πρώτη επίθεση.