ΓΔ: 1359.44 -2.25% Τζίρος: 115.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:43:37 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
sillipsi
Shutterstock

Συνελήφθη 39χρονος αλλοδαπός στην Καστοριά

Από τον έλεγχο των στοιχείων του προαναφερόμενου αλλοδαπού, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Συνελήφθη την Παρασκευή (18-02-2023) το πρωί σε δασική περιοχή στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 39χρονος αλλοδαπός, για τα αδικήματα της εισαγωγής, μεταφοράς και διακίνησης ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 39χρονος, ο οποίος μετέφερε πεζός ταξιδιωτικό σάκο που περιείχε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 5 κιλών και 620 γραμμαρίων.

Από τον έλεγχο των στοιχείων του προαναφερόμενου αλλοδαπού, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, εξακριβώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Συνολικά κατασχέθηκαν: 5 κιλά και 620 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1 κινητό τηλέφωνο, 2 κάρτες SIM και το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Elliniki Astynomia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν διακινητές μη νόμιμων μεταναστών σε Μακεδονία και Θράκη

Το τελευταίο διάστημα οι απόπειρες να μεταφερθούν παράνομα μετανάστες προς την Ελλάδα έχουν πολλαπλασιαστεί και εκτιμάται ότι συνδέεται με την πρόθεση της Τουρκίας να εργαλειοποιήσει το μεταναστευτικό.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκληματικές οργανώσεις εξέδιδαν πλαστά έγγραφα και μεταβίβαζαν παράνομα ακίνητα

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προηγήθηκε καταγγελία σχετικά με άτομο, το οποίο σε συνεργασία με δημόσιο υπάλληλο, εκδίδει παράτυπα έγγραφα για δημόσια χρήση έναντι χρηματικών ποσών.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΛΑΣ: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που έκλεβε οχήματα στην Αττική

Για την αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης πραγματοποιήθηκε την 1η Απριλίου, οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Μεγάρων, σε συνεργασία με Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής σε περιοχές της Αττικής.
Astynomia, GADA
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δράσεις από την Ελληνική Αστυνομία για την πρόληψη της βίας των ανηλίκων

Στόχος είναι η αποτροπή εκδηλώσεων βίας και επιθέσεων σε βάρος των νέων και στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των ίδιων και των γονέων τους, μέσω της εμφανούς αστυνομικής παρουσίας.