ΓΔ: 1422.41 0.34% Τζίρος: 44.20 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:27:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

ΟΠΕΚΑ: Αύριο μπαίνουν στους λογαριασμούς τα σωστά ποσά των επιδομάτων

Η έκτακτη καταβολή των ορθών ποσών θα πραγματοποιηθεί αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο κάθε δικαιούχος.

Την Παρασκευή, 3 Μαρτίου 2023, θα γίνει η απόδοση των ορθών ποσών στους δικαιούχους των αναπηρικών επιδομάτων, που παρατήρησαν διαφοροποιημένο το ποσό της τακτικής μηνιαίας καταβολής που λαμβάνουν.

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του πως το τεχνικό πρόβλημα, που διαπιστώθηκε στην πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, με αποτέλεσμα να υπάρξουν αναντιστοιχίες ανάμεσα στο δικαιούμενο και στο καταβαλλόμενο ποσό των επιδομάτων, έχει επιλυθεί.

Συνολικά θα καταβληθούν 9 εκατ. ευρώ σε 128. 257 δικαιούχους.

Η έκτακτη καταβολή των ορθών ποσών θα πραγματοποιηθεί αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό που έχει δηλώσει ο κάθε δικαιούχος.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Farmaka, Medicines, Drugs, Pills, Ygeia, Health
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ΦΕΚ η απαλλαγή των πληγέντων στη Θεσσαλία από τη συμμετοχή σε φάρμακα

Ως ανώτατο ποσό απαλλαγής ανά δικαιούχο ορίζεται το ποσό των εκατό ευρώ και η απαλλαγή των δικαιούχων πραγματοποιείται κατά τον χρόνο έκδοσης των συνταγών, παραπεμπτικών και γνωματεύσεων.
xrimata, money, metrita, cash, euro
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενίσχυση 3,8 εκατ. ευρώ σε πολύτεκνες και τρίτεκνες αγρότισσες

Το χρηματικό ποσό είναι ύψους 700 ευρώ για τις τρίτεκνες και 1.000 ευρώ για τις πολύτεκνες μητέρες και πιστώνεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς που οι δικαιούχοι έχουν δηλώσει κατά την υποβολή της αίτησής τους.