ΓΔ: 2118.27 -0.55% Τζίρος: 263.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Σύννεφα καταιγίδας θάλασσας
Φωτο: Shutterstock

Παροδικές χιονοπτώσεις σήμερα, από το βράδυ εξασθενεί η κακοκαιρία

Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της Κρήτης και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα ορεινά-ημιορεινά της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και τα ορεινά της βορειοανατολικής Πελοποννήσου.

Στα ανατολικά ηπειρωτικά και την ανατολική και νότια νησιωτική χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται σήμερα, με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανόν να εκδηλωθούν στα Δωδεκάνησα.

Παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά της Κρήτης και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα ορεινά-ημιορεινά της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και τα ορεινά της βορειοανατολικής Πελοποννήσου. Τα φαινόμενα το βράδυ θα περιοριστούν στη νότια νησιωτική χώρα και θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ, στα ανατολικά 5 με 7, στο Αιγαίο 7 με 8 και νωρίς το πρωί πιθανώς τοπικά 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, όμως παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ομπρέλα στη βροχή
ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Με έντονα καιρικά φαινόμενα συνεχίζεται η κακοκαιρία Erminio, που θα χτυπήσει

Έντονα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται σήμερα σε πολλές περιοχές, με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι, ενώ δυνατοί άνεμοι και αφρικανική σκόνη αναμένονται στη νότια Ελλάδα.
Πλημμύρες Θεσσαλία εναέρια
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάρισα: Ειδοποίηση 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη Θεσσαλία

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά από ειδοποίηση του 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις και να ακολουθούν οδηγίες των αρχών μέχρι το πρωί της Πέμπτης.
Πλημμυρισμένος δρόμος νερού
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός από το 112 για κακοκαιρία στην Πιερία – Σε ετοιμότητα η Π.Ε.

Μήνυμα από το 112 έλαβαν οι κάτοικοι Πιερίας, καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις λόγω έντονων καιρικών φαινομένων έως το πρωί της Πέμπτης. Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες με εντολή της αντιπεριφερειάρχη Σοφίας Μαυρίδου.