ΓΔ: 1374.35 -0.49% Τζίρος: 25.51 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:15:31 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Leoforeia-Sygkoinonia
Φωτο: Shutterstock

Στάση εργασίας σήμερα από 11:00 έως 16:00 σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές συγκοινωνίες με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, καθώς και την τήρηση των δεσμεύσεων της διοίκησης και του υπουργείου.

Για πέμπτη ημέρα συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ καθώς θα πραγματοποιηθεί και σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου 2023 στάση εργασίας των εργαζομένων από τις 11:00 έως τις 16:00 σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ.

Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις αφετηρίες από τις 10:00 ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται μετά τις 17:00. Τα δρομολόγια στις γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ δεν θα υπάρξουν αλλαγές στη λειτουργία των άλλων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Στον απόηχο της τραγωδίας των Τεμπών και με τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα οχήματα να πολλαπλασιάζονται, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές συγκοινωνίες με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, καθώς και την τήρηση των δεσμεύσεων της διοίκησης και του υπουργείου όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζόμενους.

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ σε ανακοίνωσή της ζητά μονιμοποίηση μέτρων προστασίας και ασφάλειας και νομοθετικές ρυθμίσεις σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leoforeia-Sygkoinonia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας σήμερα από 11:00 έως 16:00 σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Το Σωματείο Τεχνικών και Εργαζομένων ΟΑΣΑ - ΟΣΥ αποφάσισε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ με στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 16:00.