ΓΔ: 1380.28 1.08% Τζίρος: 57.65 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:23:12 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία. Και στη Θεσσαλονίκη αναμένουμε γενικά αίθριο καιρό με ασθενείς ανέμους και τη θερμοκρασία έως τους 12 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο, όμως παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι σε Μακεδονία και Θράκη. Η θερμοκρασία από -04 (μείον 04) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Από το απόγευμα στο Ιόνιο και την Ήπειρο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ, με περαιτέρω εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -03 (μείον 03) έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις περιμένουμε στην Κρήτη κατά τόπους αυξημένες και βαθμιαία αίθριο καιρό με τη θερμοκρασία από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ και από το βράδυ 3 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι.  Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Από βόρειες διευθύνσεις οι άνεμοι θα κινούνται στα 3 με 5 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι. Και στη Θεσσαλονίκη αναμένουμε γενικά αίθριο καιρό με ασθενείς ανέμους και τη θερμοκρασία να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γονιμότητα επηρεάζεται από την κλιματική αλλαγή σύμφωνα με έρευνα

Η καθηγήτρια Μαιευτικής- Γυναικολογίας ΕΚΠΑ Σοφία Καλανταρίδου παρουσίασε τα αποτελέσματα μελετών για την μείωση της γυναικείας γονιμότητας, εξαιτίας τής περιβαλλοντική ρύπανσης και της κλιματικής αλλαγής.