ΓΔ: 1448.48 -0.48% Τζίρος: 144.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Leoforeia-Sygkoinonia
Φωτο: Shutterstock

«Τραβούν χειρόφρενο» σήμερα οι οδηγοί σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές συγκοινωνίες με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, καθώς και την τήρηση των δεσμεύσεων της διοίκησης και του υπουργείου.

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς νέα στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Μ. Τρίτη 11 Απριλίου στα λεωφορεία και τα τρόλει από την έναρξη της βάρδιας έως τις 08:30 και από τις 22:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ.

Τις υπόλοιπες ώρες θα εκτελούνται κανονικά τα δρομολόγια. Τα δρομολόγια στις γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά, ενώ δεν θα υπάρξουν αλλαγές στη λειτουργία των άλλων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.  Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα, οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν όλες τις ημέρες στάσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές συγκοινωνίες με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή καθώς και την τήρηση των δεσμεύσεων της διοίκησης και του υπουργείου όσον αφορά στις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζόμενους.

Στον απόηχο της τραγωδίας των Τεμπών και με τα προβλήματα που παρουσιάζονται στα οχήματα να πολλαπλασιάζονται, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ζητά ασφαλείς, σύγχρονες και ποιοτικές συγκοινωνίες με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή, καθώς και την τήρηση των δεσμεύσεων της διοίκησης και του υπουργείου όσον αφορά τις νομοθετικές ρυθμίσεις προς τους εργαζόμενους.

Η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ σε ανακοίνωσή της ζητά μονιμοποίηση μέτρων προστασίας και ασφάλειας και νομοθετικές ρυθμίσεις σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους.

Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από την εφαρμογή της τηλεματικής καθώς και από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leoforeia-Sygkoinonia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας σήμερα από 11:00 έως 16:00 σε λεωφορεία και τρόλεϊ

Το Σωματείο Τεχνικών και Εργαζομένων ΟΑΣΑ - ΟΣΥ αποφάσισε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα Δευτέρα 3 Απριλίου και ώρα 12 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της ΟΣΥ με στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 16:00.