ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Συλλυπητήρια από τον Κωσταντίνο Τασούλα για το θάνατο του Βασίλη Σαραντίτη

Ο Βασίλης Σαραντίτης «υπηρέτησε με γνώση, αφοσίωση, ήθος και δυναμισμό τόσο την πολιτική όσο και τη μάχιμη δικηγορία» ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, μεταξύ άλλων. Ο κ. Σαράντης υπήρξε βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Τα συλλυπητήριά του για την εκδημία του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υπουργού Βασίλη Σαραντίτη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας. Ο Βασίλης Σαραντίτης «υπηρέτησε με γνώση, αφοσίωση, ήθος και δυναμισμό τόσο την πολιτική όσο και τη μάχιμη δικηγορία» ανέφερε ο κ. Τασούλας και σημείωσε:

«Εξελέγη βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων με το ΠΑΣΟΚ το 1985 και το 1989, ενώ αποχώρησε στη συνέχεια από τον πολιτικό στίβο διαγράφοντας μια ιδιαίτερα επιτυχή και μακρά σταδιοδρομία με τη δικηγορική του ιδιότητα στο χώρο της ναυτιλίας. Διετέλεσε υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας, υπουργός Εμπορίου, υπουργός αναπληρωτής Μεταφορών και Επικοινωνιών και υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, αφήνοντας πίσω του γόνιμο έργο. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή απολογείται σήμερα ο Κ. Φλώρος, διώκεται για κακούργημα

Ο κατηγορούμενος που παραμένει κρατούμενος το βράδυ της Τετάρτης μετά την προθεσμία που έλαβε από τον Ανακριτή, καλείται να απολογηθεί για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του.
businessdaily-Sygkrousi-Trenon-Tempi-Hellenic-Train
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Τα Τέμπη είναι η Τραγωδία στην πιο κυνική μορφή της

«Το αποτύπωμα του εγκλήματος των Τεμπών είναι βαθύ και ανεξίτηλο. Είναι η μάχη του μυαλού και της ψυχής με το αδιανόητο» ανέφερε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελία Λιακούλη.
PASOK-KINAL
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Προτάσεις λειτουργίας μη κρατικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων

«Τους χαλάμε τα σχέδια, γιατί είχαν συνηθίσει σε έναν ανέξοδο αρνητισμό. Τους προέκυψε εναλλακτική ολοκληρωμένη πρόταση με βάση το σκανδιναβικό παράδειγμα, που συνιστά ένα επιτυχημένο και αυστηρό ρυθμιστικό πλαίσιο» σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.