ΓΔ: 2120.82 -0.13% Τζίρος: 151.52 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:05
Κώστας Τασούλας ομιλία
Φώτο: ΑΠΕ

Συλλυπητήρια από τον Κωσταντίνο Τασούλα για το θάνατο του Βασίλη Σαραντίτη

Ο Βασίλης Σαραντίτης «υπηρέτησε με γνώση, αφοσίωση, ήθος και δυναμισμό τόσο την πολιτική όσο και τη μάχιμη δικηγορία» ανέφερε ο πρόεδρος της Βουλής, μεταξύ άλλων. Ο κ. Σαράντης υπήρξε βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Τα συλλυπητήριά του για την εκδημία του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υπουργού Βασίλη Σαραντίτη εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας. Ο Βασίλης Σαραντίτης «υπηρέτησε με γνώση, αφοσίωση, ήθος και δυναμισμό τόσο την πολιτική όσο και τη μάχιμη δικηγορία» ανέφερε ο κ. Τασούλας και σημείωσε:

«Εξελέγη βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων με το ΠΑΣΟΚ το 1985 και το 1989, ενώ αποχώρησε στη συνέχεια από τον πολιτικό στίβο διαγράφοντας μια ιδιαίτερα επιτυχή και μακρά σταδιοδρομία με τη δικηγορική του ιδιότητα στο χώρο της ναυτιλίας. Διετέλεσε υφυπουργός Εθνικής 'Αμυνας, υπουργός Εμπορίου, υπουργός αναπληρωτής Μεταφορών και Επικοινωνιών και υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, αφήνοντας πίσω του γόνιμο έργο. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάυλος Μαρινάκης πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Νέα εποχή διαφάνειας με τη μεταφορά αρμοδιοτήτων ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης χαρακτήρισε τη μεταφορά των αρμοδιοτήτων του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ ως τομή διαφάνειας και νομιμότητας, ασκώντας κριτική στο ΠΑΣΟΚ για την καταψήφιση της ρύθμισης.
Μακάριος Λαζαρίδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαζαρίδης: Καταγγελία για συλληφθέντα στον ΟΠΕΚΕΠΕ με σχέση με Ανδρουλάκη

Ο βουλευτής της ΝΔ Μάξιμος Λαζαρίδης κατήγγειλε ότι μεταξύ των συλληφθέντων για παράνομες επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη είναι πρόσωπο με στενή σχέση με τον Νίκο Ανδρουλάκη, προκαλώντας έντονη πολιτική αντιπαράθεση.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά παραίτηση Καββαδά για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ στη Βουλή

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για τον προσωρινό πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ι. Καββαδά, μετά την παρουσία του σε εσωκομματική σύσκεψη της ΝΔ. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ζητούν την παραίτησή του, κάνοντας λόγο για πλήγμα θεσμικής ανεξαρτησίας.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Η Εγνατία ψηφίστηκε χωρίς τα τεχνικά και οικονομικά προσαρτήματα

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση ενέκρινε την 35ετή παραχώρηση της Εγνατίας χωρίς να καταθέσει τα κρίσιμα προσαρτήματα, στερώντας από τους βουλευτές ουσιαστικό έλεγχο για το τίμημα, τους κινδύνους και τις υποχρεώσεις του Δημοσίου.
Θάνος Πετραλιάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρύθμιση για τα παρακρατηθέντα 13 εκατ. στους εργαζόμενους των Ναυπηγείων

Ο υφ. Οικονομικών Αθ. Πετραλιάς ανακοίνωσε ότι προωθείται ρύθμιση για την επιστροφή των 13 εκατ. ευρώ που παρακρατήθηκαν από δεδουλευμένα των εργαζομένων στα Ελληνικά Ναυπηγεία, με στόχο δίκαιη λύση χωρίς επιβάρυνση τους.