ΓΔ: 1422.38 0.34% Τζίρος: 79.48 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:57:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Αύριο ανοίγει η αυλαία των χειμερινών εκπτώσεων

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Αύριο Δευτέρα κάνουν πρεμιέρα οι χειμερινές εκπτώσεις 2020 οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις 29  Φεβρουαρίου.
Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, δηλαδή στις 19 Ιανουαρίου 2020, το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας για εκείνη την Κυριακή είναι από τις 11:00 έως τις 18:00.

Όπως επισημαίνει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …. % έως …. %»).

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aeroplano, Airplane
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μειωμένες τιμές στα εισιτήρια για τους προσληφθέντες εκπαιδευτικούς

Πρόκειται για μια κοινή πρωτοβουλία του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με στόχο την περαιτέρω διευκόλυνση των νεοπροσληφθέντων αναπληρωτών εκπαιδευτικών.
Ekptoseis, Discounts, Sales
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τί πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές στις φετινές θερινές εκπτώσεις

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Βασίλη Κορκίδη, ο εμπορικός κόσμος της Αττικής διατηρεί την αισιοδοξία του και έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για μεγαλύτερη κατανάλωση από πέρυσι στις αυξημένες τουριστικές ροές.
Mid-season-sales-ekptoseis-endiameses
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά

«Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις κατ' εξαίρεση φέτος, σε μία περίοδο υψηλού πληθωρισμού, παρουσιάζονται ως ευκαιρία για φθηνές αγορές», τόνισε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.