ΓΔ: 1381.07 1.14% Τζίρος: 93.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Elliniki Astynomia
Shutterstock

Τραυμάτισαν αστυνομικό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αεροβόλο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός ενώ ήταν σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις άκουσε δύο δυνατούς θορύβους και στη συνέχεια ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι. Ενημέρωσε αμέσως την 'Αμεση Δράση.

Πυροβολισμό από αεροβόλο όπλο, δέχτηκε αστυνομικός της ομάδας Ζ, στις 11:40 στη συμβολή των οδών Λεωφόρου Βασιλίσσης Όλγας και Παρασκευοπούλου, ενώ βρισκόταν στο σημείο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του 17ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός ενώ ήταν σε ισχύ οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις άκουσε δύο δυνατούς θορύβους και στη συνέχεια ένιωσε ένα κάψιμο στο χέρι. Ενημέρωσε αμέσως την 'Αμεση Δράση. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Μετά από έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, εντόπισαν δύο βολίδες αεροβόλου όπλου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο αστυνομικός δεν τραυματίστηκε σοβαρά και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας - Τριανδρίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο 39χρονος για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Ο 39χρονος δράστης μεταφέρθηκε μετά την 1 το μεσημέρι στο ανακριτικό γραφείο, έχοντας επιδέσμους στο κεφάλι εξαιτίας, επιπόλαιων σύμφωνα με τους γιατρούς, τραυμάτων που επέφερε ο ίδιος στον εαυτό του μετά το έγκλημα.
elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία 28χρονης: Απομακρύνθηκαν έξι αστυνομικοί από ΑΤ Αγ. Αναργύρων

Έξι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη λήψη καταθέσεων, απ’ όσους βρίσκονταν στο Τμήμα και το «100» και τα στοιχεία εντός των ημερών θα αποσταλούν στον εισαγγελέα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Greek Mafia: Έγιναν τρεις συλλήψεις, άλλοι πέντε ταυτοποιήθηκαν

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, οι συλληφθέντες είναι πίσω από τις δολοφονίες ανθρώπων της λεγόμενης Greek Mafia και συγκεκριμένα του Γιάννη Σκαφτούρου και των Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη.