Φωτο: Shutterstock

Νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα σήμερα με κατά τόπους βροχές

Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών από το βράδυ αναμένονται σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στο Ιόνιο και βαθμιαία στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη τοπικές βροχές και μετά το μεσημέρι στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη στα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια πελάγη 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές.

Λίγες τοπικές νεφώσεις αναμένονται για σήμερα σε Μακεδονία και Θράκη. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 03 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο περιμένουμε στα βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο νότιο Ιόνιο όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ με ενίσχυση από τη νύχτα. Από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα νότια θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές περιμένουμε σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το βράδυ στα νότια 5 με 6 μποφόρ οι άνεμοι και η θερμοκρασία από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα νότια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, αρχικά στην Κρήτη και από το απόγευμα στις Κυκλάδες. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν μετά το μεσημέρι στην Κρήτη, οι οποίες τη νύχτα θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 που βαθμιαία στην Κρήτη θα στραφούν σε ανατολικούς έως 6 μποφόρ. Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου θα κυμανθεί η θερμοκρασία.

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα νότια θα αυξηθούν και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι που βαθμιαία στα νότια θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών από το βράδυ αναμένονται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες τοπικές νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη για σήμερα. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Η θερμοκρασία ανάμεσα σε 05 έως 11 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι αναμένονται μεταβλητοί 3 μποφόρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ