ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Κακουργηματική δίωξη σε 72χρονο συνταξιούχο εκπαιδευτικό

O 72χρονος κάτοικος Θεσσαλονίκης, κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης και μέχρι να απολογηθεί ο κατηγορούμενος παραμένει υπό κράτηση

Στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 72χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός, που συνελήφθη ύστερα από καταγγελία ότι ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος 14χρονης, στην οποία παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας τού απήγγειλε δίωξη για γενετήσιες πράξεις και κατάχρηση ανηλίκου (από εκπαιδευτικό), σε βαθμό κακουργήματος. Μέχρι να απολογηθεί ο κατηγορούμενος παραμένει υπό κράτηση.

Είχε προηγηθεί καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης, όπου απευθύνθηκαν η ανήλικη και η μητέρα της. Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, όλα συνέβησαν χθες το πρωί στο σπίτι τους σε περιοχή της Θέρμης Θεσσαλονίκης. Ο 72χρονος έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στην 14χρονη και όταν αυτή ένιωσε κουρασμένη και ξάπλωσε για λίγη ώρα, εκείνος προέβη στις συγκεκριμένες πράξεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Greek Mafia: Έγιναν τρεις συλλήψεις, άλλοι πέντε ταυτοποιήθηκαν

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της Ασφάλειας Αττικής, οι συλληφθέντες είναι πίσω από τις δολοφονίες ανθρώπων της λεγόμενης Greek Mafia και συγκεκριμένα του Γιάννη Σκαφτούρου και των Βασίλη Ρουμπέτη και Διονύση Μουζακίτη.