ΓΔ: 1424.99 0.52% Τζίρος: 25.58 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:16:13 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Pixabay

Αραιές νεφώσεις και πιθανότητα σποραδικών βροχών

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια περιμένουμε στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριο.

Στα δυτικά και τα βόρεια της χώρας αναμένονται σήμερα αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Στις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά διαστήματα ισχυρές στις νότιες Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Από τη νύχτα τα φαινόμενα στις νότιες Κυκλάδες και την Κρήτη θα εξασθενήσουν. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και ανατολικής Στερεάς, της ανατολικής Πελοποννήσου και της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7, στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 6 με 8 και πιθανώς πρόσκαιρα 9 μποφόρ στο νότιο Αιγαίο τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη Θράκη. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και στη Μακεδονία πιθανώς να σημειωθούν ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 θα πνέουν οι άνεμοι και από το βράδυ τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από τους -02 (μείον 2) έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο με αραιές νεφώσεις στα νότια.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στην Ήπειρο τις πρωινές ώρες. Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 οι άνεμοι και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο από -2 (μείον 2) έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα νότια αναμένονται σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6, στα ανατολικά και νότια 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Κρήτη θα είναι κατά τόπους ισχυρά και από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα δυτικά τοπικά 8 μποφόρ και η θερμοκρασία από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα βόρεια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κινηθεί από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια περιμένουμε στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.

Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος ενώ περιορισμένη τοπικά θα είναι η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Μεταβλητοί από 3 έως 4 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 00 (μηδέν) έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένες νεφώσεις με αρκετές βροχές και κανονικές θερμοκρασίες

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθαντότητα για τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου.