ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Shutterstock

Σύλληψη 29χρονου στη Θεσσαλονίκη – Μετέφερε παράνομα αλλοδαπούς

Ο 29χρονος προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, αρχικά ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα του προσπαθώντας να διαφύγει πεζός. Παρά την αντίσταση που προέβαλε ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη ενός 29χρονου στη Θεσσαλονίκη για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών. Όλα συνέβησαν χθες τα ξημερώματα όταν αστυνομικοί εντόπισαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συγκεκριμένος άνδρας, στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Κερδυλλίων.

Ο 29χρονος προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο, αρχικά ανέπτυξε ταχύτητα και στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα του προσπαθώντας να διαφύγει πεζός. Παρά την αντίσταση που προέβαλε ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετέφερε τέσσερα άτομα που στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από αστυνομικούς του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ανδρόγυνο για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Στη κατοχή του ζευγαριού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 327 γραμμαρίων, που όπως διαπιστώθηκε είχαν παραλάβει νωρίτερα από υπαίθριο χώρο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
businessdaily-Astynomia-DIAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απομακρύνθηκαν με ασφάλεια οι χειροβομβίδες από το διαμέρισμα στη Σκουφά

Να σημειωθεί ότι οι δύο χειροβομβίδες εντοπίστηκαν σε πάτωμα κατά τη διάρκεια ανακαίνισης ενός διαμερίσματος στην οδό Σκουφά. Στο σημείο βρέθηκε η Πυροσβεστική αλλά και κλιμάκιο πυροτεχνουργών του Στρατού και αποκλείστηκε η περιοχή