ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Νέο χτύπημα από ΕΛ.ΑΣ. στον παράνομο τζόγο με έφοδο σε κατάστημα

Κατά την έφοδο που πραγματοποιήθηκε συνελήφθησαν δυο εργαζόμενοι σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα. Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ακόμα μια επιτυχία κατά του παράνομου τζόγου σημείωσε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία εντόπισε κατάστημα στην Καλλιθέα όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και σκληροί δίσκοι, καταγραφικά, κάμερες και παιχνιδομηχανές, μία ηλεκτρονική ρουλέτα, πλήθος λαχνών και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Κατά την έφοδο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, συνελήφθησαν δύο εργαζόμενοι και 18 παίκτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και ο διαχειριστής του καταστήματος. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση,  κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατελήφθη εργαζόμενη εντός του καταστήματος, στο οποίο διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ηλεκτρονική ρουλέτα, παιχνιδομηχανές και τραπέζια με τσόχα, όπου διενεργούνταν τυχερά παίγνια από τους θαμώνες.

Παράλληλα, εντός οχήματος πλησίον του καταστήματος, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ακόμα ένα άτομο, το οποίο όπως προέκυψε εκτελούσε χρέη «τσιλιαδόρου», ενώ στον χώρο του πορτ-μπαγκάζ βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ και ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά.

Συνολικά, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 92.300 ευρώ,
  • όχημα,
  • 57 ηλεκτρονικοί υπολογιστές,
  • 57 σκληροί δίσκοι,
  • 2 καταγραφικά,
  • 10 κάμερες,
  • 10 παιχνιδομηχανές,
  • 3 τραπέζια χαρτοπαιξίας,
  • ηλεκτρονική ρουλέτα και
  • πλήθος λαχνών.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση ενώ το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Οι θαμώνες – παίκτες αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με προφορική εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα, ενώ οι συλληφθέντες εργαζόμενοι στο κατάστημα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ανδρόγυνο για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών

Στη κατοχή του ζευγαριού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 327 γραμμαρίων, που όπως διαπιστώθηκε είχαν παραλάβει νωρίτερα από υπαίθριο χώρο σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.