ΓΔ: 1473.86 0.02% Τζίρος: 86.74 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:05:19 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
astynomia-mat
Φώτο: George Vitsaras / SOOC

Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικό στα Εξάρχεια

Ο αστυνομικός ηλικίας 37 ετών, στην 01:20 τα ξημερώματα του Σαββάτου, βγήκε στη μέση του δρόμου στην συμβολή της Ακαδημίας με την Χαριλάου Τρικούπη για να ελέγξει τον χώρο.

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο με τραύμα στο πόδι μεταφέρθηκε αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ, που παρασύρθηκε στα Εξάρχεια, από μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν ένας 44χρονος και μια 25χρονη σε κατάσταση μέθης. Ο αστυνομικός ηλικίας 37 ετών, στην 01:20 τα ξημερώματα του Σαββάτου, βγήκε στη μέση του δρόμου στην συμβολή της Ακαδημίας με την Χαριλάου Τρικούπη για να ελέγξει τον χώρο.

Τη στιγμή εκείνη η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο 44χρονος, παρέσυρε τον αστυνομικό με αποτέλεσμα να βρεθεί στο οδόστρωμα, όπως και οι επιβαίνοντες στο όχημα. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ κατά την έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του άνδρα, 2 γραμμάρια κάνναβη και στην κατοχή της γυναίκας, μια σιδερογροθιά.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ματαίωση ψυχιατρικής εξέτασης για την υπόθεση δολοφονίας της Κ. Γρίβα

Οι δύο συνήγοροι της μητέρας και αδερφής του θύματος, αναφέρουν ότι το Ψυχιατρείο των Κρατουμένων Κορυδαλλού «παρακώλυσε ανεπίτρεπτα την έγκαιρη εξέταση του κατηγορουμένου, από τον διορισμένο πραγματογνώμονα».
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακιστέος ο 39χρονος για την δολοφονία της Κυριακής Γρίβα

Ο 39χρονος δράστης μεταφέρθηκε μετά την 1 το μεσημέρι στο ανακριτικό γραφείο, έχοντας επιδέσμους στο κεφάλι εξαιτίας, επιπόλαιων σύμφωνα με τους γιατρούς, τραυμάτων που επέφερε ο ίδιος στον εαυτό του μετά το έγκλημα.
elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία 28χρονης: Απομακρύνθηκαν έξι αστυνομικοί από ΑΤ Αγ. Αναργύρων

Έξι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, με τη λήψη καταθέσεων, απ’ όσους βρίσκονταν στο Τμήμα και το «100» και τα στοιχεία εντός των ημερών θα αποσταλούν στον εισαγγελέα.