ΓΔ: 1471.78 -0.29% Τζίρος: 85.83 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Συλλήψεις για παράβαση της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών

Στην κατοχή των συλληφθέντων και σε αυτοκίνητο τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, συνολικά 2.239 ψηφοδέλτια, υλικό που σχετίζεται με την εκλογική διαδικασία και το συνολικό χρηματικό ποσό των 495 ευρώ.

Συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τέσσερις ημεδαποί για παράβαση της νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών. Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανωτέρω κατελήφθησαν σε εξωτερικό χώρο εκλογικού κέντρου στην περιοχή του Δενδροποτάμου, να μοιράζουν στους προσερχόμενους πολίτες που πήγαιναν να ασκήσουν το πολιτικό τους δικαίωμα, διπλωμένα ψηφοδέλτια πολιτικού κόμματος.

Στην κατοχή των συλληφθέντων και σε αυτοκίνητο τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, συνολικά 2.239 ψηφοδέλτια, υλικό που σχετίζεται με την εκλογική διαδικασία και το συνολικό χρηματικό ποσό των 495 ευρώ. Προανάκριση διενεργείται από το Α.Τ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εθνικές εκλογές: Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας στις εθνικές οδούς

Τα μέτρα αναπτύσσονται σταδιακά ήδη από την Παρασκευή 23 Ιουνίου και θα έχουν ισχύ έως και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου, ενώ θα κορυφωθούν τις ώρες και τις ημέρες που θα υπάρχει μαζική εξόδος-είσοδος των οχημάτων, από και προς τα μεγάλα αστικά κέντρα.
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθερος ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη

Στον κατηγορούμενο, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα ανά τακτά διαστήματα και της απαγόρευσης παρακολούθησης αγώνων.
elliniki astynomia-listeia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός και τραυματίας από άγρια συμπλοκή στη Μύκονο, 15 προσαγωγές

Tο περιστατικό σημειώθηκε πίσω από νυχτερινό κέντρο του νησιού, όπου περίπου 25 άτομα πακιστανικής καταγωγής συνεπλάκησαν μεταξύ τους, με έναν άνδρα να τραυματίζεται θανάσιμα με μαχαίρι και άλλον έναν να τραυματίζεται σοβαρά.