ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Χωρίς νερό για 5 ώρες αύριο Δευτέρα η περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ ΑΕ, η διακοπή υδροδότησης οφείλεται σε εργασίες σύνδεσης νέων αγωγών, στις οδούς Πεσόντων Ηρώων με Ευκλείδη, με Ρόδου, με Ηρακλείτου και Ναυαρίνου του δήμου Παύλου Μελά.

Χωρίς νερό θα μείνει τη Δευτέρα, 3 Ιουλίου και για πέντε ώρες η δυτική Θεσσαλονίκη. Ο λόγος της διακοπής υδροδότησης στη συμπρωτεύουσα είναι εργασίες σύνδεσης νέων αγωγών που πρέπει να γίνουν. Η πεντάωρη διακοπή νερού στη δυτική Θεσσαλονίκη θα διαρκέσει από τις 9 το πρωί της Δευτέρας (03.07.2023) έως και τις 2 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την ΕΥΑΘ ΑΕ, η διακοπή υδροδότησης οφείλεται σε εργασίες σύνδεσης νέων αγωγών, στις οδούς Πεσόντων Ηρώων με Ευκλείδη, με Ρόδου, με Ηρακλείτου και Ναυαρίνου του δήμου Παύλου Μελά.

Λόγω των εργασιών, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΥΑΘ ΑΕ, θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πεσόντων Ηρώων-Αμπελοκήπων-Μεγάλου Αλεξάνδρου- Πλατεία Τερψιθέας και τις παρακείμενες οδούς της ΔΕ Σταυρούπολης του Δήμου Παύλου Μελά.

«Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών», τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΣΘ: Ξεκινά συγκοινωνιακή διασύνδεση της ΒΙ. ΠΕ Σίνδου με τη Θεσσαλονίκη

Η ΓΣΕΕ, σε συνεργασία με το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και το Σωματείο των εργαζομένων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, απέστειλαν τον περασμένο μήνα επιστολή στη διοίκηση του ΟΑΣΘ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχαιολόγοι αναζητούν ρωμαϊκή πόλη στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης

Η ανακοίνωση για τα νέα ευρήματα έγινε από την αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Έβρου Φιλοξένη Αϊτατόγλου στην 36η ετήσια Αρχαιολογική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και τη Θράκη.
europa 2 celestyal crystal thessaloniki
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Θεσσαλονίκη αποκτά 234 νέες θέσεις στάθμευσης στον ΟΛΘ

Ο ΟΛΘ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και άμεσα κίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες για την εξεύρεση λύσης. Οι νέες θέσεις θα παραδοθούν σταδιακά, οι πρώτες 84 μέχρι τα τέλη Απριλίου και οι υπόλοιπες μέχρι τα τέλη Μαΐου.