ΓΔ: 2459.77 -0.31% Τζίρος: 293.61 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
αστυνομικός με γιλέκο
Φώτο:Shutterstock

Ακινητοποίησαν και λήστεψαν μια κοπέλα μέσα στο σπίτι της στην Κοζάνη

Από το Τμήμα Ασφάλειας της περιοχής συνεχίζεται η προανάκριση προκειμένου ταυτοποιηθεί ο συνεργός του αλλοδαπού δράστη, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματίστηκε σε βάρος ενός αλλοδαπού, καθώς εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ληστεία που διαπράχθηκε σε βάρος 18χρονης στο σπίτι της, όπως και μια κλοπή από άλλη οικία. Ο αλλοδαπός έδρασε από κοινού με ένα ακόμη άτομο, για το οποίο συνεχίζεται η προανάκριση προκειμένου ταυτοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι το πρωί της περασμένης Παρασκευής, τα δύο άτομα μπήκαν σε σπίτι και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό 155 ευρώ, δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, κάρτες και βιβλιάρια τραπέζης, δύο κινητά τηλέφωνα, διάφορα αντικείμενα και τρόφιμα. Ενώ συνέχιζαν να ερευνούν τα δωμάτια, αντιλήφθηκαν ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν μία 18χρονη, την οποία ακινητοποίησαν με τη χρήση σωματικής βίας και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Μάλιστα, το αμέσως προηγούμενο βράδυ διαπιστώθηκε ότι τα ίδια άτομα παραβίασαν πόρτα και άλλης οικίας στην περιοχή της Κοζάνης, εισήλθαν στο εσωτερικό αυτής και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 3.100 ευρώ, προσωπικά έγγραφα, βιβλιάριο τραπέζης, κινητό τηλέφωνο και διάφορα τρόφιμα.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης συνεχίζεται η προανάκριση προκειμένου ταυτοποιηθεί ο συνεργός του αλλοδαπού, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες σε τρία άτομα για σεξουαλικά εγκλήματα

Η ΕΛ.ΑΣ. εξιχνίασε υποθέσεις βιασμού, προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και πορνογραφίας ανηλίκων στην Καλαμαριά. Κατηγορούνται δύο Έλληνες, 20 και 42 ετών, και ένας 41χρονος αλλοδαπός, με αφορμή περιστατικά σε βάρος ανήλικου.
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΔΙΕΘΝΗ

Αυστραλός κατηγορείται για φόνο 17χρονης σε βαλίτσα στην Ταϊλάνδη

Στη Μπανγκόκ συνελήφθη 45χρονος Αυστραλός, ο Σάιμορ Πίτερ Κάρμαν, κατηγορούμενος για φόνο εκ προμελέτης, όταν βρέθηκε το πτώμα 17χρονης σε βαλίτσα. Εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο πριν φύγει για Αυστραλία.
Χειροπέδες σε άνδρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 76χρονου για εμπρησμό από αμέλεια στο Αμόνι Κορινθίας

Συνελήφθη 76χρονος στο Αμόνι Σοφικού Κορινθίας για πυρκαγιά από αμέλεια, όταν προκάλεσε φωτιά λόγω παράνομης ηλεκτρολογικής επέκτασης στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά από προανάκριση.
Ελληνική αστυνομία περιπολικό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στα Χανιά για ναρκωτικά και οπλοκατοχή

Στα Χανιά συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, 30 και 31 ετών, για κατοχή ναρκωτικών και οπλισμού. Στην κατοχή τους βρέθηκαν κοκαΐνη, κάνναβη, χρήματα, μαχαίρι και ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητό τους.
Ηλεκτρονική απάτη προειδοποίηση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτολεμαΐδα: Λύθηκε υπόθεση διαδικτυακού εκβιασμού και απάτης κατά 41χρονου

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εκβίασης και απάτης εις βάρος 41χρονου, που πλήρωσε συνολικά 4.770 ευρώ σε γυναίκα μέσω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, μετά από απειλές για δημοσιοποίηση προσωπικών συνομιλιών τους.
Κτίριο ΓΑΔΑ Αστυνομία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη ΓΑΔΑ απόψε ο Γιωτόπουλος, την Τρίτη στον εισαγγελέα Πειραιά

Ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος θα διανυκτερεύσει απόψε στη ΓΑΔΑ, μετά τη μεταφορά του από τις φυλακές Κορυδαλλού, λόγω της απόφασης του Αρείου Πάγου που ακύρωσε την αποφυλάκισή του. Αύριο θα οδηγηθεί ξανά στις φυλακές.