ΓΔ: 1422.35 0.34% Τζίρος: 108.90 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Shutterstock

Αίθριος ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με κατά τόπους νεφώσεις

Γενικά αίθριος σήμερα ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται ανάμεσα στους 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλονίκη από μείον 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο το πρωί 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4, βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Από μείον 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Μακεδονία και Θράκη θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα. Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ οι άνεμοι και βαθμιαία από δυτικές με την ίδια ένταση. Από μείον 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη η θερμοκρασία.

Αίθριος ο καιρός σήμερα σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν από αργά το απόγευμα στα βόρεια. Βόρειοι 4 με 5, στα ανατολικά και νότια το πρωί 6 μποφόρ θα πνέουν οι άνεμοι που από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία από μείον 2 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός σήμερα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα με αραιές νεφώσεις από αργά το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες, ενώ στις Κυκλάδες γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 7 και το πρωί στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κινηθεί 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος σήμερα ο καιρός στην Αττική με τη θερμοκρασία να κινείται ανάμεσα στους 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Στη Θεσσαλονίκη μόνο από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Από -01 (μείον 1) έως 11 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία και οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχεται νέο κύμα αφρικανικής σκόνης τις πρώτες μέρες του Απριλίου

«Πρόκειται για ένα φαινόμενο που παρουσιάζεται αυτούς τους μήνες. Δεν είναι παράδοξο ότι συμβαίνει μέσα στον Μάρτιο συνήθως συνοδεύεται με νότιους ανέμους και με αυξημένη θερμοκρασία», δήλωσε ο Δρ. Κώστας Λαγουβάρδος.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένες νεφώσεις με αρκετές βροχές και κανονικές θερμοκρασίες

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με πιθαντότητα για τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19-20 βαθμούς Κελσίου.