ΓΔ: 1280.11 0.39% Τζίρος: 65.55 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Προφυλακιστέοι 27 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι πρώτοι 13 κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα για την υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια που οδήγησε στη δολοφονία του νεαρού άντρα.

Προσωρινή κράτηση για 13 από τους 40 κατηγορούμενους για τα άγρια επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια αποφάσισαν οι Ανακριτές της υπόθεσης. Ανακριτές και Εισαγγελείς Γνωμοδοτήσεων έκριναν προφυλακιστέους 13 από τους κατηγορούμενους της δεύτερης ομάδας που απολογείται σήμερα. Πρόκειται για 12 Κροάτες και έναν Έλληνα. Υπενθυμίζεται ότι ενώπιον των Ανακριτών οδηγήθηκαν σήμερα για απολογίες 40 κατηγορούμενοι εκ των οποίων ένας Έλληνας και οι υπόλοιποι υπήκοοι Κροατίας.

 Άλλες 14 προφυλακίσεις κατηγορουμένων ανακοινώθηκαν από τους Ανακριτές της υπόθεσης της Νέας Φιλαδέλφειας. Οι ανακριτές ανακοίνωσαν σε άλλους 14 Κροάτες που απολογήθηκαν ότι κρίνονται προσωρινά κρατούμενοι. Από τους 40 κατηγορούμενους που βρίσκονται σήμερα στην Ευελπίδων μέχρι στιγμής οι 27 παίρνουν τον δρόμο για τη φυλακή. Η διαδικασία συνεχίζεται για τους υπόλοιπους 13 κατηγορούμενους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 8 Ιανουαρίου η πρώτη δίκη για την υπόθεση της 12χρονης του Κολωνού

Για την 12χρονη και όσα συνέβαιναν σε βάρος της βρίσκεται σε εξέλιξη ανάκριση για δεύτερη δικογραφία που σχηματίστηκε ώστε να μην τεθούν ζητήματα συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου προφυλάκισης των 18 μηνών των εμπλεκόμενων της βασικής υπόθεσης.
Blue-Horizon-Attica-Group
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι απολογίες των μελών του πληρώματος του Blue Horizon

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων προέκυψαν νέα στοιχεία που περιελήφθησαν στη δικογραφία. Επίσης, πριν από την έναρξη των απολογιών τους, κατατέθηκαν τα σχετικά υπομνήματα.
Blue-Horizon-Attica-Group
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύριο θα απολογηθούν οι κατηγορούμενοι του πληρώματος του Blue Horizon

Σύμφωνα με τους συνηγόρους υπεράσπισης τους προέκυψαν νέα στοιχεία που περιελήφθησαν στη δικογραφία. Σήμερα στην εισαγγελία οδηγήθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες καθώς ο ένας από αυτούς είναι στο νοσοκομείο.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προφυλακίστηκαν και οι 105 κατηγορούμενοι για τη Νέα Φιλαδέλφεια

Συνολικά 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής οδηγήθηκαν προσωρινά στη φυλακή για τα επεισόδια της Δευτέρας, που οδήγησαν στη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.