ΓΔ: 1473.53 1.47% Τζίρος: 179.59 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
elliniki astynomia-listeia
Shutterstock

Έκρηξη έξω από οικία εφοπλιστή στον Πειραιά

Από την έκρηξη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο μικρές υλικές ζημιές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικία να ανήκει σε στέλεχος ναυτιλιακής εταιρίας.

Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, αποτελούμενο από γκαζάκια, σημειώθηκε έξω από την είσοδο οικίας στον Πειραιά στην οδό Μαβίτου 5 στον Πειραιά. Από την έκρηξη δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο μικρές υλικές ζημιές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικία να ανήκει σε στέλεχος ναυτιλιακής εταιρίας.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, στις 2:15 τα ξημερώματα εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός στην είσοδο κατοικίας όπου μένει γνωστός εφοπλιστής. Η έκρηξη ήταν μικρής ισχύς και προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές έξω από το σπίτι, όπου, δεν βρίσκονταν εκείνη την ώρα ο εφοπλιστής. Το ίδιο ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο ίδιος εφοπλιστής είχε δεχτεί πρόσφατα και άλλη μία εμπρηστική επίθεση στο γραφείο στον Πειραιά. Το Open μεταδίδει ότι οι δράστες φέρονται να ήταν δύο και να επέβαιναν σε μία μοτοσικλέτα.

Έρευνες στην περιοχή διενεργεί η αστυνομία ενώ πρόκειται να γίνει και χρήση των καμερών ασφαλείας στο σημείο, οι οποίες μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ματαίωση ψυχιατρικής εξέτασης για την υπόθεση δολοφονίας της Κ. Γρίβα

Οι δύο συνήγοροι της μητέρας και αδερφής του θύματος, αναφέρουν ότι το Ψυχιατρείο των Κρατουμένων Κορυδαλλού «παρακώλυσε ανεπίτρεπτα την έγκαιρη εξέταση του κατηγορουμένου, από τον διορισμένο πραγματογνώμονα».
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζονται οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις στο νησί της Κρήτης

Σκοπός των δράσεων είναι η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, η καταστολή της εγκληματικότητας, η προστασία των ανηλίκων από παραβατικές συμπεριφορές και η εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.