ΓΔ: 1454.98 1.38% Τζίρος: 124.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
EKAB
Shutterstock

Άρμα μάχης παρέσυρε και σκότωσε 70χρονη στην περιοχή του Ωρωπού

Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής όταν το αρματοφόρο που συμμετείχε στην άσκηση «Παρμενίων» και πήγαινε με ταχύτητα μόνον 20 χιλιομέτρων παρέσυρε την άτυχη γυναίκα.

Θανατηφόρο τροχαίο έλαβε χώρα σήμερα στις 9 το πρωί στον Ωρωπό, με θύμα μια 70χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη γυναίκα επιχείρησε να περάσει τον δρόμο επί της λεωφόρου Αθηνών 15 και παρασύρθηκε από άρμα μάχης που συμμετείχε στην άσκηση «Παρμενίων». Η 70χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής όταν το αρματοφόρο που συμμετείχε στην άσκηση «Παρμενίων» και πήγαινε με ταχύτητα μόνον 20 χιλιομέτρων παρέσυρε την άτυχη γυναίκα. Η 70χρονη πετάχτηκε μπροστά στο όχημα – πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν άκουσε τις συστάσεις των αστυνομικών που προπορεύονταν της στρατιωτικής φάλαγγας – προσπαθώντας να διασχίσει τον δρόμο. Το στρατιωτικό όχημα την παρέσυρε με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να βρει τραγικό θάνατο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένας στους δύο Έλληνες δηλώνουν ότι τους περίσσεψαν φάρμακα τo τελευταίο έτος

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα της νέας πανελλαδικής έρευνας κοινής γνώμης της GIVMED που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα με την επιστημονική επιμέλεια του Ινστιτούτου Πολιτικής Υγείας σε συνεργασία με τη διαΝΕΟσις.