ΓΔ: 1455.48 0.03% Τζίρος: 100.39 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: Menelaos Myrillas / SOOC

Γ. Οικονόμου: Μοναδικός σκοπός της ΕΛ.ΑΣ. είναι η ασφάλεια των πολιτών

Τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας τίμησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη με αφορμή την ημέρα εορτασμού του Προστάτη της.

Mε αφορμή την σημερινή ημέρα εορτασμού του Αγίου Αρτέμιου, Προστάτη της ΕΛΑΣ, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε μεταξύ άλλων, «Χρόνια Πολλά στην Ελληνική Αστυνομία, τους άνδρες και τις γυναίκες του Σώματος που δουλεύουν για την προστασία των συμπολιτών μας».

Όπως έγραψε αναλυτικά:

«Χρόνια Πολλά στην Ελληνική Αστυνομία, τους άνδρες και τις γυναίκες του Σώματος που δουλεύουν για την προστασία των συμπολιτών μας. Σήμερα, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών γιορτάσαμε τον 'Αγιο Αρτέμιο, τον Προστάτη της ΕΛ.ΑΣ., και την επιρροή που έχει η λειτουργία της ΕΛ.ΑΣ στην κοινωνία μας, αποδίδοντας έτσι το ελάχιστο οφειλόμενο ευχαριστώ για την αφοσίωση και τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας στην Πατρίδα μας.

Ο βασικότερος ρόλος του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η ασφάλεια των πολιτών, δεν είναι όμως ο μοναδικός. Οφείλουμε να παρέχουμε στους Έλληνες πολίτες αίσθημα ασφάλειας και να εκσυγχρονιστούμε, κάνοντας μαζί το επόμενο βήμα. Προχωράμε μαζί με τους άνδρες και γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ., με μοναδικό σκοπό την ασφάλεια των πολιτών, το ιερό μας καθήκον απέναντι στην Πατρίδα. Χρόνια Πολλά!».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Giannis Oikonomou, Kyvernisi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικονόμου: Επιχειρείται μια αχρεία απόπειρα επίρριψης ευθυνών στην ΕΛΑΣ

«Η ΕΛ.ΑΣ. κάνει συστηματικά τη δουλειά της, με σεβασμό στα προβλεπόμενα από τον νόμο, ώστε να εντοπίσει τον ή τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον 31χρονο αστυνομικό», επισήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λ. Οικονόμου: Επιχειρούν 3.900 αστυνομικοί και 883 οχήματα της ΕΛΑΣ

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως από το πρωί το Κέντρο Άμεσης Δράσης έχει δεχθεί 400 κλήσεις για βοήθεια σε πολίτες οι οποίοι αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα και ζήτησαν τη βοήθεια της ΕΛΑΣ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μ. Χρυσοχοΐδης: Συγκλονισμένος για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

«Η ΕΛΑΣ δεν είναι βίαιη όπως θέλουν να υποστηρίζουν ορισμένοι», είπε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και τόνισε ότι αυτή τη στιγμή ο Συνήγορος του Πολίτη έχει στα χέρια του όλες τις περιπτώσεις όπου φέρεται να υπήρξε αστυνομική αυθαιρεσία.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Προστασίας του Πολίτη: Ανοίγει πάλι ο φάκελος της υπόθεσης Marfin

Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, για την υπόθεση έχει δείξει προσωπικό ενδιαφέρον ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ενώ ποτέ δεν εγκαταλείφθηκαν οι έρευνες από πλευράς Ασφάλειας..
astinomia, astynomia, ELAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους κατά μήκος των αναφερόμενων διαδρομών της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.