ΓΔ: 1376.85 0.83% Τζίρος: 42.15 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:50:12 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Dikastiria
Πηγή: Shutterstock

Στη φυλακή οδηγήθηκαν ο «τοξοβόλος» του Συντάγματος και οι συνεργοί του

Οι τρεις κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, δεν έπεισαν όμως τον Εισαγγελέα με αποτέλεσμα να διαταχθεί η προφυλάκισή τους.

Στην φυλακή οδηγούνται μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή οι τρεις κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στην Αγία Παρασκευή.

Οι τρεις, ο αποκαλούμενος "τοξοβόλος" και οι δύο γυναίκες συγκατηγορούμενες του, κατηγορούμενοι για αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος, όπως αυτό της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση αλλά και της ληστείας, φέρονται να αρνήθηκαν ενώπιον του δικαστικού λειτουργού τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Σε βάρος της νεότερης των τριών κατηγορουμένων, της 26χρονης που κατά τις Αστυνομία είναι σύντροφος του «τοξοβόλου» και φέρεται να οδηγούσε το κλεμμένο όχημα με το οποίο συνελήφθησαν οι τρεις, ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για το αδίκημα της απείθειας.

Η κατηγορία αφορά την άρνηση της νεαρής γυναίκας να δώσει δείγμα για έλεγχο DNA.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέους τους τρεις κατηγορούμενους.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Astynomia-Police
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέκα συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική για τρομοκρατικές επιθέσεις

Δύο στρατιωτικοί πυροτεχνουργοί, ο ένας του στρατού ξηράς και ο άλλος της αεροπορίας, είναι ανάμεσα στους δέκα συλληφθέντες, οι τέσσερις από τους οποίους βρίσκονται ήδη στις φυλακές.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δέκα συλλήψεις από την Αντιτρομοκρατική για τρομοκρατικές επιθέσεις

Οι έξι από αυτούς συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης και θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα, ενώ οι τέσσερις από τους κατηγορούμενους βρίσκονται ήδη στις φυλακές για άλλα αδικήματα.
ypourgeio ergasia ekrixi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αντιτρομοκρατική ερευνά την έκρηξη της βόμβας στο υπουργείο Εργασίας

Η βόμβα που εξερράγη σήμερα, είχε τοποθετηθεί σε σακίδιο κρεμασμένη σε κάγκελο απέναντι από το υπουργείο, μπροστά σε ένα υποκατάστημα τράπεζας, το οποίο είναι κλειστό καθώς είναι σε διαδικασία ανακαίνισης.
Astynomia-Police
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Οι δύο πακιστανικής καταγωγής κατηγορούμενοι καλούνται να απολογηθούν για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, φέρονται να «στρατολογήθηκαν» από κλάδο των «Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης».
Astynomia-Police
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κωδικός «Υάκινθος»: Νέα στοιχεία για το χτύπημα που ετοιμαζόταν στην Αθήνα

Η επιχείρηση, η οποία φέρει την κωδική ονομασία «Υάκινθος» ξεκίνησε από την ΕΥΠ τον περασμένο Αύγουστο ύστερα από πληροφορίες για πιθανή απόπειρα δημιουργίας τρομοκρατικού πυρήνα στην Ελλάδα.