ΓΔ: 1407.65 -0.31% Τζίρος: 60.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:39:12 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

MEVACO

Φρένο στο ΧΑ - γκάζι διεθνώς, το placement της Πειραιώς και το ομόλογο Intralot

«Χωνεύει» την άνοδο το ΧΑ, την ώρα που η Nvidia πυροδοτεί τον επενδυτικό ενθουσιασμό διεθνώς. Το placement της Τρ. Πειραιώς επόμενο ορόσημο, έντονο ενδιαφέρον για το ομόλογο της Intralot και πρωτόγνωρο ράλι για την Τιτάν.
bd-image
ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

MEVACO: Προαναγγελία Γενικής Συνέλευσης

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί σύμφωνα με τον νόμο και το Καταστατικό τους κ.κ. μετόχους της Εταιρείας σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση την 21η Ιουνίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12:30, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας.
Belharra, Fregates, Gallia, France
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Naval Group: Συμφωνία συνεργασίας με 5 εταιρείες για τις φρεγάτες

Η γαλλική εταιρεία επιδιώκει να διευρύνει τη συμμετοχή των ελληνικών εταιρειών στην παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού της, από την οποία θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε άλλα προγράμματα και μελλοντικούς διεθνείς διαγωνισμούς.
Mevaco-Metallourgiki
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Mevaco: Άλμα 90% του τζίρου στο εννεάμηνο, ξεπέρασε τα 32 εκατ. ευρώ

Στα 3,45 εκατ. ευρώ ανήλθαν τα EBITDA της εταιρείας στο εννεάμηνο σημειώνοντας άνοδο 67%, με την εισηγμένη να αναφέρει ότι η ενεργειακή κρίση και ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν έχουν επηρεάσει ουσιωδώς τα μεγέθη της.
Mevaco-Metallourgiki
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στη Mevaco και τη Fincantieri για κορβέτες

Μεταξύ των δύο εταιρειών υπεγράφη Μνημόνιο Συναντίληψης / Κατανόησης / Συνεννόησης (ΜoU) , στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαδικασίας του ελληνικού Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το Πρόγραμμα ναυπήγησης τεσσάρων κορβετών.
Mevaco-Metallourgiki
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Από φωτοβολταϊκά μέχρι φρεγάτες: Η ανάπτυξη και τα deal της Mevaco

Σημαντικές συμφωνίες με τη γαλλική Naval Group για συμμετοχή στο πρόγραμμα των νέων φρεγατών του Πολεμικού Ναυτικού εξασφάλισε η εισηγμένη μεταλλουργική βιομηχανία. Κύρια πηγή εσόδων οι βάσεις για φωτοβολταϊκά πάρκα.